Actua

Çois Cycling Legacy verkoopt sokken voor Kom op tegen Kanker

Çois Cycling Legacy spant zich in voor Kom op tegen Kanker. Het Belgische merk probeert zo veel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel met behulp van de verkoop van de nieuwe sokken Ride More! Fight Cancer! Alle opbrengsten hiervan gaan naar Kom op tegen Kanker.

Dit is de nieuwe Torus gravelbike van Isaac

Niemand minder dan merkambassadeur Erik Breukink mocht hem onthullen: de nieuwe Torus gravelbike van Isaac. En of hij gezien mag worden! De Torus staat volgens Isaac klaar om te preseteren op elk terrein met een uitgebalanceerd carbon frame dat netjes het midden houdt tussen gewicht, snelheid en stijfheid.

Lichte Lazer Z1 profiteert ook van KinetiCore-veiligheid

Een lichte helm maken die ook veilig en comfortabel is, is niet evident. Lazer had al de Z1 in het gamma maar rust die nu ook uit met KinetiCore, de eigen tegenhanger van Mips, die eveneens als doel heeft om de impact bij een crash beter te verdelen. Lazer noemt de nieuwe Z1 de lichtste helm met beveiliging tegen rotatie-impact.

Reuzen van Vlaanderen: een klimuitdaging van 300 kilometer

Zoek je een échte uitdaging voor het komende seizoen? Dan zou het concept van Reuzen van Vlaanderen je mogelijk kunnen smaken. Op één dag (zaterdag 1 juni) rijd je de ‘K4’ van de Vlaamse hellingen: de Koppenberg, Kemmelberg, Kapelmuur en Kwaremont. Totale afstand: 300 (!) kilometer.

Vier tips voor het kiezen van nieuwe fietskleding

Bij het beoefenen van de sport van het fietsen is het van groot belang om de juiste kleding te dragen. Fietskleding biedt niet alleen comfort en bescherming, maar speelt ook een rol bij het verbeteren van de prestaties. Of je nu een ervaren fietser bent of net begint, het kiezen van de juiste fietskleding is essentieel. In dit artikel zullen we vier belangrijke tips delen die je kunnen helpen bij het kiezen van nieuwe fietskleding.

Calobra komt met nieuwe Comfort-kledinglijn

Wil je het nieuwe jaar sportief beginnen en kun je nieuwe fietskleding maar wat goed gebruiken? Calobra heeft haar wintercollectie uitgebreid met een Comfort-lijn, bestaande uit een vijftal fietsjacks. Deze zijn ook nog in de lente bruikbaar.

Dit is de Peloton-kalender in 2024

Op zoek naar fietsuitdagingen voor het nieuwe jaar? Maak je keuzes aan de hand van de Peloton-kalender. Peloton verzamelt de mooiste fietstochten in Vlaanderen en Wallonië.

Shot: de najaars- en wintermode van Gobik

De renners van INEOS-Grenadiers koersen volgend seizoen in een outfit van Gobik. Wil jij ook kennismaken met de kleding van het Spaanse merk? Dan kan dat deze winter al. Gobik heeft tal van frisse designs voor de koude maanden. Onze modellen Laurens en Pauline stellen ze aan je voor in Shot, de modebijlage van Grinta!.