Actua

Pinarello Dogma XC en Pinarello XC

Wie mountainbike-wedstrijden op het allerhoogste niveau volgt, weet ongetwijfeld reeds dat Pinarello een reeds bijzonder succesvolle mountainbike in elkaar had geknutseld. De eerste versies waren voorbehouden voor hun wedstrijdrijders, Tom Pidcock en Pauline Ferrand-Prévot. Voortaan zijn ze ook voor de gewone sterveling beschikbaar.

Gamma Time-pedalen overzichtelijker gemaakt

Time-pedalen zijn nog niet zo lang onder de hoede van Sram terechtgekomen, dus was het een kwestie van tijd voor er vernieuwingen zouden gebeuren. De complete lijn is nu vereenvoudigd, kreeg een nieuwere stijl en kreeg ook een aantal updates.

Oliver Naesen over Van Rysel RCR: “Gamechanger op kasseien”

Op een regenachtige vrijdagochtend, aan het begin van de modderige secteur 8 van Parijs-Roubaix, Templeuve – Moulin de Vertain, kreeg ik voor Grinta! de kans om deel te nemen aan een exclusief persmoment bij Van Rysel. De Franse fietsfabrikant gaf mij niet alleen de kans om te praten met de renners van Decathlon-AG2R, maar ook met de ingenieurs die de nieuwe RCR Pro hebben ontwikkeld. Na afloop kreeg ik een rondleiding door de BTWIN Village in Rijsel, waar de fietsen van Decathlon tot leven komen.

Allround veelzijdig: de nieuwe Giant Trance-X

De Giant Trance X is sinds jaar en dag de trailbike in het Giant-gamma. De nieuwe Trance X combineert allround veelzijdigheid met nog meer vertrouwen en controle voor technisch terrein.

BMC maakt comfortabele Roadmachine nog capabeler

De BMC Roadmachine is een gevestigde waarde onder de endurance-racers en deze derde generatie zet de traditie voort. Hij is nog comfortabeler, biedt ruimte aan banden tot 40 mm (handig voor wie twijfelt tussen race en gravel), heeft opbergruimte en extra veiligheidsextraatjes.

Fashion for Cycling viert twintigjarig bestaan met feestweekend! 

Dit jaar viert Fashion for Cycling zijn twintigste verjaardag. De bekende fietsspeciaalzaak zet zichzelf in de bloemetjes door van 19 t.e.m. 21 april een feestweekend te organiseren! Ook de klanten mogen meevieren en maken kans op tal van prijzen en kortingen!