Getest

100% Getest: Amacx Energy Drink On The Go

De afgelopen periode zorgde de intense samenwerking met het team van Visma – Lease A Bike ervoor dat de sportvoeding van het Nederlandse Amacx op punt staat om te strijden op het allerhoogste niveau. Maar ook niet-profrenners kunnen profiteren van de knowhow die het merk in zijn producten stak. Bijvoorbeeld met de Energy Drink, die in handige ‘On The Go’-zakjes verkrijgbaar is.

100% Getest: Knog Blinder 900

We hebben al veel fietslichtjes getest, maar de meeste laten het al afweten doordat ze naar beneden schuiven op het stuur. Dat was alvast geen probleem bij deze Knog en de Blinder 900 blonk in nog meer zaken uit.

100% Getest: Specter 1 Long Range

De spectaculairst ogende speedpedelec van het moment is ongetwijfeld de Specter. Deze Belgische fiets heeft een futuristisch carbon frame, een tablet in de plaats van een fietscomputer en een compleet weggewerkte accu. Terwijl de gewone Specter 1 enkel een middenmotor heeft, voegt de Long Range-versie daar een voorwielmotor en extra accu aan toe. Aan kracht geen gebrek, zo konden we merken.

100% Getest: Scor 2030

Zal ik eens met de conclusie beginnen? De Scor 2030 is een van de leukste trailbikes waar ik de afgelopen jaren mee gereden heb. Zo, dat hebben we alvast gehad.

100% Getest: Tunap Sports Premium Bucket

Eén pakket dat heel je fiets kraaknet houdt. De Premium Bucket slaagde in die opdracht, met behulp van het schoonmaakmiddel, kettingreiniger en -olie, en glansmiddel. Dat alles zit verpakt in een emmer, vergezeld van de essentiële attributen, zoals borstels en een doek.

100% Getest: UltraHuman Ring Air

Slaaptrackers zijn momenteel zeer populair. Elke wielerploeg heeft wel een partner die hen voorziet in een toestel om de slaap te gaan meten en opvolgen. Wie als actieve fietser zijn slaap ook wil meten, heeft keuze in overvloed. Enkele maanden geleden gingen we al aan de slag met Whoop. Deze keer nemen we de Ultrahuman Ring AIR onder de loep. Een smart-ring die onze gezondheid en slaap kon opvolgen.

100% Getest: Prorace Batalla (VIDEO)

Maar liefst drie aeromodellen heeft Prorace in het gamma. Deze Batalla is daar de nieuwste van en, zoals je kan zien, kan je die in elk design laten spuiten dat je maar wil. Die custom-opties bieden een leuke meerwaarde aan deze pittige criteriumfiets. Ontdek er alles over in deze videreview.

100% Getest: Officine Mattio SL

De compleet vernieuwde Officine Mattio SL is een volledig in Italië gemaakt kunstwerkje van een klimfiets. De prijs is navenant, maar de toegankelijke geometrie en het levendige rijgevoel blijken wel een winnende combinatie. Ontdek er alles over in onze videoreview.

100% getest: Rose PDQ 2

Wanneer je als fietsfabrikant een fiets ‘Pretty Damn Quick’ noemt, heb je meteen onze aandacht. We zouden nu een potje kunnen opzetten over hoe moeilijk de hardtail het tegenwoordig heeft, hoe de gravelbike marktaandeel van hardtails afsnoept, enzovoort enzoverder, maar dat doen alle andere media reeds. En het doet teveel afbreuk aan het rijplezier dat deze Rose PDQ ons de afgelopen maanden bezorgd heeft.

100% Getest: Pinarello Grevil F7 Ekar (VIDEO)

De Pinarello Grevil bleek een vinnige gravelracer met zwierige lijnen en een uitstekende groepset van Campagnolo. Enkel de wielen en banden vragen voor een upgrade. Ontdek alle geheimen van deze luxueuze snelheidsduivel in onze videoreview.

100% Getest: Assos Mille GT Spring Fall LS C2 jersey

Het is in de herfst of de lente niet altijd evident om als fietser de juiste outfit uit je kleerkast te trekken. Je moet vaak rekening houden met veranderlijke weersomstandigheden, maar je wil ook geen kou lijden of zweten onderweg. Onze man ging de afgelopen maanden geregeld op pad met het Mille GT Spring Fall LS C2 truitje van Assos. Dit zijn z’n bevindingen.