Fiets mee met onze social rides

#ridetogether

Wat goed is, moet blijven. Dat geldt ook voor Grinta!’s social rides. Onze groepsritten zitten goed in elkaar, gaan over mooi parcours en zijn gekoppeld aan een leuk thema. Waar het kan, voorzien we motorbegeleiding en uiteraard een volgwagen en/of pilootwagen, naargelang de grootte van het peloton. Onze fietsgidsen zijn uiteraard present om de rit in goede banen te leiden.

Fietsers komen niets te kort: er is niet alleen het leuke thema van de rit en het mooie parcours; voor, tijdens en na de rit is er voldoende om de innerlijke mens te versterken. En er is steevast een musette met spulletjes voor elke deelnemer. Achteraf lees je een verslagje van de rit op onze website, vind je je zelf terug op de foto’s of in de aftermovie. Kwaremont, Coureur Espresso, Addict.cc (distributeur van Nalini, Limar en Tifosi), 3Action en Schwalbe zijn partner van onze rides. Reserveer je ook in 2024 een plek in onze Grinta!-pelotons?

4 social rides in 2024

Opgelet: nog niet alle details van de ritten zijn geweten!

17 februari
Ouverture Ride
Oudenaarde - ca. 85 km

Eén week voor de opening van het Belgische wielerseizoen fietsen wij op stukjes van het parcours van de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne.

4 mei
Fundraising Ride
Gent - ca. 100 km

Voor deze rit betaal je net iets meer maar weet wel dat alle centen integraal naar het Kankerfonds van het UZ Gent gaan. En we hebben een kanjer van een special guest.

26 mei
Abus 100 ride
- 100 km

Een groepsrit ter ere van 100 jaar Abus. Vertrek en aankomst op het kantoor in Aalst . Een prachtige tocht door de Vlaamse Ardennen van 100 km.

26 december
X-Mass Ride
Oudenaarde - 100 km

Onze klassieker op tweede kerstdag: samen 100 km fietsen om het verteringsproces van de rijkelijke feesttafels op gang te houden.