Ride Together

Reserveer nu jouw plek in onze pelotons!

Samen fietsen. Als je dat vertaalt in het Engels klinkt het meteen al wat hipper: Ride Together. Het is de naam van een reeks kwalitatieve groepsritten waarbij ‘beleving’ verre van dode letter blijft. Door het coronavirus was het ‘Ride Together’-concept in 2020 niet bepaald een succes. Iedereen die zich ingeschreven had, kreeg dan ook zijn/haar inschrijvingsgeld terugbetaald na de afgelasting van de ritten. In 2021 hopen we terug op een enigszins normale manier groepsritten te kunnen organiseren.

Met onze Grinta! Rides – het zijn er vier in 2021 – wil Grinta! gelijkgestemde fietszielen samenbrengen. We fietsen samen tijdens een rit die draait rond een leuk thema en waarover iedereen in ons peloton nadien nog lang zal over napraten. We voorzien food & drinks, motorbegeleiding en een giftbag ter waarde van € 25. Zo nu en dan weten we ook een (ex-)profrenner te strikken die meefietst.

Schrijf je nu al in!

In 2021 schiet het Ride Together-peloton vier keer uit de startblokken. Niet alleen in de Vlaamse Ardennen maar ook in Zeeland, in de Leiestreek en in Haspengouw. Er zijn twee nieuwkomers onder de rides: Gruppetto (14 augustus) wordt in een Italiaans sfeertje gereden; Op Koers! (9 oktober) is een groepsrit die wordt gekoppeld aan het gelijknamige evenement in Gent dat ’s anderdaags – nog onder voorbehoud weliswaar – wordt georganiseerd.

Wil je een leuke fietsdag beleven en afsluiten met een gezellige après-bike? Fiets dan samen met ons, reserveer nu al je plaatsje in één of meerdere van de vier Ride Together-pelotons die er in 2021 op uit trekt. Klik op onderstaande buttons en bevestig je inschrijving via het online betalingsplatform Eventbrite. Wie alle rides in 2021 meefietst, maakt kans op mooie prijzen, een reden te meer om ze allemaal te rijden!

Gruppetto Ride - 14 augustus 2021

Rondom Zeeland - 25 september 2021

Op Koers! Ride - 9 oktober 2021

X-Mass Ride - 26 december 2021