Actua

Allround veelzijdig: de nieuwe Giant Trance-X

De Giant Trance X is sinds jaar en dag de trailbike in het Giant-gamma. De nieuwe Trance X combineert allround veelzijdigheid met nog meer vertrouwen en controle voor technisch terrein.

BMC maakt comfortabele Roadmachine nog capabeler

De BMC Roadmachine is een gevestigde waarde onder de endurance-racers en deze derde generatie zet de traditie voort. Hij is nog comfortabeler, biedt ruimte aan banden tot 40 mm (handig voor wie twijfelt tussen race en gravel), heeft opbergruimte en extra veiligheidsextraatjes.

Fashion for Cycling viert twintigjarig bestaan met feestweekend! 

Dit jaar viert Fashion for Cycling zijn twintigste verjaardag. De bekende fietsspeciaalzaak zet zichzelf in de bloemetjes door van 19 t.e.m. 21 april een feestweekend te organiseren! Ook de klanten mogen meevieren en maken kans op tal van prijzen en kortingen!

Castelli maakt snelle en waterdichte versie van mythische Gabba

De Gabba is de maatstaf binnen de slechtweerkledij, maar deze nieuwe Gabba R is wel iets heel speciaals. Tijdens de verkenning van Paris-Roubaix konden de renners van Soudal-QuickStep profiteren van de waterdichtheid, maar Castelli kan ook pronken met opmerkelijke windtunneldata voor deze unieke regenjas.

Tour de Taeru: een uitdagende fietservaring in de Ardennen en Luxemburg 

Klinkt een uitdaging van 900 kilometer en 15.000 hoogtemeters in zeven dag tijd jou als muziek in de oren, dan is de Tour de Taeru jou op het lijf geschreven. Vanuit het Taeru-hotel van Dirk Baelus krijg je de hulp van ervaren triatleten en coaches om deze pittige ervaring in de Ardennen naar een hoger niveau te stuwen.

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE