Grit! presenteert:

Gravalhalla

11-8-2024, Steenhuffel

Het succes van de eerste editie smaakte meteen naar meer. Gravalhalla, in 2024 niet alleen powered by Cornet maar ook door Carbonbike, staat dus opnieuw op de gravelkalender 2024. Hallelujah!

Komt dat zien, komt dat zien! En komt dat rijden!

Wat?

Een gravelride vol beleving op Vlaams-Brabants grondgebied, georganiseerd door Grit!, het gravelplatform van Grinta!.

Waar?

Start en finish is in Steenhuffel bij Brouwerij Palm & De Hoorn, hofleverancier van Gravalhalla’s huisbier, Cornet.

Wanneer?

Zondag 11 augustus. Start tussen 8 en 10 uur.

Afstanden?

100, 120 of 150 km (waarvan telkens 50% offroad).

Prijs?

€ 30

Cornet is onze bierpartner

Brouwerij Palm & De Hoorn in Steenhuffel is opnieuw de uitvalsbasis van Gravalhalla op zondag 11 augustus. Het moest maar zo goed niet zijn, vorige keer! Waarom Brouwerij Palm & De Hoorn? Heel eenvoudig. Dat heeft alles te maken met Cornet, een krachtig blond Belgisch bier waarmee alle gravelaars de verhalen van hun graveldag kunnen navertellen.

Powered by Carbonbike

Carbonbike is distributeur van een rist kwaliteitsmerken. Zo hebben ze het Italiaanse fietsenmerk Pinarello onder hun paraplu. Carbonbike zet echter ook de helmen van KASK, de brillen van KOO, de schoenen van Suplest, de kledij van Giordana en de sportvoeding van SupQ Nutrition in de markt. Met al deze merken tekent Carbonbike present op Gravalhalla 2024.

Routes: 3 afstanden

Vanuit Steenhuffel trek je via Klein-Brabant richting de meanderende Schelde. In de polders achter de dijken kan je op heel wat plaatsen heerlijk gravelbiken. De Vlassenbroekse polder, het Berlarebroek, de Kalkense Meersen… Het zijn stuk voor stuk oases voor gravelaars. De terugweg brengt je via de Dendervallei en het Land van Aalst terug in de Groene Rand rond Brussel. Hier ruilen we het vlakke parcours in voor een glooiende finale in de schaduw van de hoofdstad. Was jij er vorig jaar ook bij tijdens Gravalhalla? Dan mag je deze editie én het nieuwe parcours zeker niet missen. Blokkeer 11 augustus in je agenda en laat je verrassen!

Veel extra’s

Deelnemen aan Gravalhalla kost je € 30. Voor dat geld krijg je niet alleen een prachtig en uitdagend gravelparcours op je bord, voor elke deelnemer wordt daarbovenop ook voorzien: gratis koffie bij de start, ruime bevoorrading (inclusief Cornet Alcoholfree); Cornet Oaked of Corned Smoked én stevige snack bij aankomst in Steenhuffel. Sowieso zorgen we na afloop van jouw ride voor een leuk sfeertje met een DJ-set!

Schrijf je nu in!

Gravalhalla wordt een gravelfeest en dat zal je geweten hebben. Mis deze gravelafspraak niet. Noteer zondag 11 augustus alvast in je agenda en schrijf je hier in.

Lukt de inschrijving niet dan kan je ook betalen via overschrijving op het rekeningnummer van Grinta! Publicaties met vermelding ‘Gravalhalla 2024’ + mailadres. Rekeningnummer: BE10 1213 4050 1404