Deel dit artikel:

Rouvy biedt mogelijkheid om abonnement tijdelijk stop te zetten

Het weer nodigt uit om eropuit te trekken. De meesten, uitzonderingen daargelaten, zijn dus momenteel niet bezig met indoortrainen. Rouvy, de applicatie voor indoorfietsers, komt gebruikers tegemoet met een pauzefunctie. Daarmee kunnen zij hun abonnement tijdelijk stopzetten.

Sinds deze maand kunnen gebruikers van Rouvy hun abonnement tijdelijk stopzetten. Het platform doet dit omdat het inziet dat de meeste fietsers met mooi weer liever buiten rijden. Het pauzeren geldt voor 180 dagen en kan eens per kalenderjaar ingesteld worden. Op ieder gewenst moment kunnen gebruikers het abonnement weer activeren. Gebruikers die af en toe toch een indoorritje willen maken, kunnen gratis 20 kilometer per maand trappen, zonder dat het abonnement dan weer actief wordt.

Voor voormalig abonnees

Naast de pauzeermogelijkheid introduceert Rouvy een gratis modus voor voormalig abonnees. Als je het abonnement voor de app eerder hebt opgezegd, kan je tot twintig kilometer per maand blijven fietsen. Groepsritten en wedstrijden zijn geen onderdeel van deze gratis feature.