Deel dit artikel:

Met keramische coating beschermt Dynamic Bike Care je fiets

Dynamic Bike Care heeft zijn categorie beschermingsproducten voor fietsen uitgebreid met een tweetal items: de Secret Surface en Perfect Prep. Daarmee is je fiets net wat beter bestand tegen allerlei soorten impact, zo belooft de Nederlandse fabrikant.

Steeds meer fietsers verlaten de gebaande paden en trekken er ook met regenachtig weer op uit. De kans op een krasje ligt zo op de loer. Dynamic Bike Care hoopt je fiets net wat beter te beschermen met behulp van zijn twee nieuwe producten.

Coating

De Secret Surface is een keramische, hydrofobe gelcoating voor fietsframes en -onderdelen. De laag beschermt tot wel negen maanden. Je brengt hem gemakkelijk en veilig aan, aangezien het product volgens Dynamic Bike Care niet schadelijk is voor de huid. De Secret Surface vraagt om negen minuten droogtijd. Je kunt zowel glanzende als matte frames ermee voorzien. Eén flesje is voldoende om drie tot vijf fietsen mee te coaten.

Schone ondergrond

Dynamic Bike Care geeft aan dat de Secret Surface het beste werkt in combinatie met de Perfect Prep, een tweede nieuw product in het gamma. Deze voorbereidingsspray zorgt voor een schone, goed ontvette ondergrond. Op die manier verbetert de hechting van de coating. Je brengt de spray aan na de fietsreiniging en vóór gebruik van de Secret Surface.

Meer info vind je hier.