Deel dit artikel:

Vier de zomer tijdens de avondrit (met extra’s!) van Carbonbike

De Rides van Carbonbike, de distributeur van o.a. Pinarello, Stevens, Giordana en Scope, zijn een begrip in de regio van Waremme en ver daarbuiten. Ook deze Carbonbike Summer Ride op donderdagavond 27 juni belooft weer een topper te worden. Na de rit van 50 km kan je je tegoed doen aan een biertje en een burger, waarbij de opbrengst integraal naar het goede doel gaat.

Carbonbike is de verdeler van Pinarello, Stevens, Giordana, Scope, Kask, Koo, Biotex, SupQ, Astute, Rafal, Suplest, Dotout en FingersCrossed, en heeft zijn hoofdkantoor in Waremme, tussen Luik en Hannuit. Van daaruit – bewonder zeker al het moois in de showroom! – houdt het geregeld groepsritten en de volgende daarvan is gepland op donderdagavond 27 juni. Vanaf 17u30 is het verzamelen geblazen en om 18u start de gezamenlijke rit van zo’n 50 km.

Na de inspanning moet je de tank ook opnieuw vullen. Daarom staat er een foodtruck en kan je in een formule van 12 euro een burger, frietjes en biertje krijgen. Alle opbrengst gaat integraal naar het goede doel Animal Sans Toi…T.

Hou je ogen open, want er worden enkele bekende renners en rensters verwacht, onder wie Mieke Docx. Daarnaast nemen de renners van Carbonbike Giordana en het jeugdteam Geotherm Carbonbike Marchovelette ook deel.

Klik hier om meer te weten te komen over het event >>