Actua

Grinta! – ABUS 100 Ride: vier honderd jaar ABUS

ABUS blaast honderd kaarsjes uit. Dat is reden genoeg voor een feest. Een daverend fietsfeest welteverstaan. Aanstaande zondag (26 mei) is er de Grinta! – ABUS 100 Ride, een groepsrit van 100 kilometer.

Shot: de nieuwste zomerkleding van Alé

Op zoek naar fietskleding met een Italiaanse snit? Alé heeft een prachtig nieuw assortiment voor komende zomer. Onze modellen tonen de jongste outfits in de modebijlage Shot.

Zuid-Limburgse heuvels decor van Vebego Limburgs Mooiste

Vraag Nederlanders naar hun favoriete toertochten in eigen land en de kans is groot dat Vebego Limburgs Mooiste over de lippen rolt. Voor volgend weekend (24 en 25 mei) staat het evenement in het zuidelijkste puntje van Nederland geprogrammeerd. Voor de last minute inschrijvers is er nog plek.

Podcast ‘Tot aan de maan en terug’: op de fiets van Milaan naar Genk

Dat fietsen zoveel meer kan zijn dan enkel een rondje de benen laten malen, blijkt andermaal uit de nieuwste podcastreeks van Het Belang van Limburg. In ‘Tot aan de Maan en terug’ volgen de makers een man die van Milaan naar Genk fietst en samen met zijn vrouw aandacht vraagt voor autisme.

Shot: de nieuwste zomerkleding van Specialized

Specialized heeft naast een keur aan topfietsen de nodige toebehoren voor fietsers in het gamma. Zo ook kleding. In de modebijlage Shot stellen Grinta!’s modellen de nieuwste outfits aan je voor.  

Ineos-toppers reden Giro-tijdrit op Belgische Classified

Er was nogal wat geheimdoenerij rond de Classified-componenten op de tijdritfietsen van Filippo Ganna en Geraint Thomas, maar de aanwezigheid in de WorldTour in zo’n cruciale rit, is ontegensprekelijk een enorme boost voor de Belgische fabrikant van de high-tech-naafversnelling. Wordt dit de definitieve doorbraak voor Classified?

Deze testfietsen mag je zaterdag verwachten op Grinta! Test Fest

Met topmerken als Specialized, Trek, Giant, Pinarello, Merida, Wilier, Look, Lapierre, Ridley, Isaac, 3T en Origine zal je zaterdag niet op je honger blijven zitten tijdens Grinta! Test Fest in Valkenburg, maar een aantal merken lieten ons al weten welke nieuwe modellen ze zullen mee hebben voor jullie.

Shot: de nieuwste zomerkleding van Vermarc

In het nieuw de fietszomer tegemoet? Modebijlage Shot van Grinta! biedt je genoeg inspiratie. Onze modellen poseren in kledingsets van ’s werelds bekendste en meest gewaardeerde merken. Zo ook in de outfits van Vermarc.

Recordeditie: 1000 km voor Kom op tegen Kanker levert bijna 7 miljoen op

De dertiende editie van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker heeft alle records verbroken. De actie trok 1.251 fietsteams naar de start en bracht 6.925.500 euro op, een miljoen meer dan vorig jaar. Het geld is bestemd voor kankeronderzoek. Grinta! was mediapartner van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

Ook Limar komt met spacy tijdrithelm

Na onder meer POC en Giro komt nu ook Limar met een opvallende tijdrithelm. Het Italiaanse merk gaf er meteen een passende naam aan: Alien.