Deel dit artikel:

Shot: de nieuwste zomerkleding van Vermarc

In het nieuw de fietszomer tegemoet? Modebijlage Shot van Grinta! biedt je genoeg inspiratie. Onze modellen poseren in kledingsets van ’s werelds bekendste en meest gewaardeerde merken. Zo ook in de outfits van Vermarc.

Het VS Feminina SP.L Aero fietsshirt (69,95 euro) is een mond vol voor het perfect ademend fietsshirt met nauwsluitende snit aan de schouders. Hierdoor voelt elke beweging natuurlijk en comfortabel aan voor Noortje. Het elastisch systeem aan de mouw zorgt voor een perfecte aansluiting aan de arm en voorkomt wrijving en irritatie. De bretelloze VS Feminina PR.R broek (99,90 euro) is een must-have voor de ambitieuze fietser. Deze broek uit het premium gamma van Vermarc heeft een hoog draagcomfort en is ideaal voor langere ritten. De ergonomische snit en de compositie van materialen zorgen voor een perfecte krachtverdeling tijdens het fietsen. Dankzij de elastische afwerking onderaan sluiten de broekspijpen steeds mooi aan. Het langeafstandszeem is geschikt voor gevorderde fietsers. 

Mike matcht met zijn X-Treem SP.L Aero shirt (69,95 euro) dat qua eigenschappen erg gelijkend is met de versie voor vrouwen. De X-Treem PR.R fietsbroek met bretels (134,95 euro) kopieert subtiel de print van het shirt, wat de bibshort ook combineerbaar maakt met andere tenues. Met de competitieve X-Treem PR.R bibshort worden lange ritten voor Mike de norm. 

  • www.vermarcsport.com