Deel dit artikel:

Deze testfietsen mag je zaterdag verwachten op Grinta! Test Fest

Met topmerken als Specialized, Trek, Giant, Pinarello, Merida, Wilier, Look, Lapierre, Ridley, Isaac, 3T en Origine zal je zaterdag niet op je honger blijven zitten tijdens Grinta! Test Fest in Valkenburg, maar een aantal merken lieten ons al weten welke nieuwe modellen ze zullen mee hebben voor jullie.

Giant heeft nog maar net al zijn racemodellen vernieuwd en ook de lichte TCR is van de partij. Vier maten van de Advanced Pro 1 Di2 staan te wachten. Ook de aero Propel Advanced Pro en de gravelmodellen Revolt X (met vering) en Revolt zullen op de stand staan, naast de EnviLiv, Devote en Avail van zustermerk Liv.

Trek zet dan weer in op de betaalbaardere versie van de aero Madone. Ook de SL 6 kan pronken met de uitsnijding in de zitbuis. De Domane SL 6 richt zich dan weer op de comfortzoekers. Met drie verschillende uitvoeringen van de Checkpoint-gravelbike en met de Supercaliber 9.9 XX1 AXS kunnen ook de offroadliefhebbers hun hartje ophalen.

Ridley stelden nog maar net de snelle Grifn RS en diens elektronische variant, de E-Grifn, voor en zet die meteen ook in voor de testvloot, naast de bestaande modellen.

Zoals altijd zakt Specialized weer met een bomvolle vrachtwagen naar het Shimano Experience Center in Valkenburg af. Bij de koersfietsen zijn de Tarmac SL8, Roubaix SL8, Aethos en Allez Sprint vertegenwoordigd. Gravelfietsers kunnen de vergelijking maken tussen de lichte, vinnige Crux en de volgeveerde Diverge STR, maar ook met de Creo SL, de lichte e-gravelbike.

Daarnaast zijn ook Pinarello, Merida, Wilier, Look, Lapierre, Isaac, 3T en Origine op volle sterkte aanwezig in en rond het Shimano Experience Center in Valkenburg op zaterdag 18 mei.

Meer info en inschrijven kan via deze link >>