Deel dit artikel:

Shot: de nieuwste zomerkleding van Alé

Op zoek naar fietskleding met een Italiaanse snit? Alé heeft een prachtig nieuw assortiment voor komende zomer. Onze modellen tonen de jongste outfits in de modebijlage Shot.

In de herencollectie van Alé vindt Mike een vrije interpretatie van de regenboogtrui. Het PR-E Rainbow shirt (122,95 euro) wordt doelbewust gefabriceerd uit materialen met een lage milie-impact. Het design is geïnspireerd op de Peruviaanse berg Vinicunca, beter gekend als de regenboogberg. Het zomerse shirt voldoet aan alle hedendaagse eisen en is Mike’s voorkeur op warme dagen. De PR-E ­Master 2.0 bibshort (134,95 euro) heeft een performance fit en werd vervaardigd in Alé’s Comfort Clean Cut stof met een milde spiercompressie en hoge UV-bescherming. De bibshort is te verkrijgen in drie kleuren om te passen bij elk shirt. Het zeem werd ontworpen voor ritten tot vier uur en langer.

Fatima gaat voor het mintgroene PR-E Megabyte shirt (119,95 euro). Lichtgewicht, ademend en met een al even luchtige print. Het shirt is geschikt voor forse inspanningen en lange duurritten. Het achterpaneel werd gemaakt uit anti-statische Rap Dry Carbon stof. De voorkant uit Micro Aero stof en de aerodynamische afgewerkte mouwen maken het Megabyte shirt snel. De veelzijdige en toegankelijke Pragma Traguardo bibshort (80,95 euro) is geschikt voor dames met een diverse lichaamsbouw. Het Leg Stability System met een zoom van 50 mm zorgt ervoor dat de broekspijpen mooi blijven zitten zonder dat de bibshort gaat knellen.