Actua

Shot: de nieuwste zomerkleding van Castelli

Onder een groot deel van de sportieve fietsers is de kleding van Castelli zeer geliefd. In modebijlage Shot stellen de Grinta!-modellen Michiel en Fatima de nieuwste outfits van het Italiaanse merk aan je voor.

BYOB Origine Théorème FS: de opbouw

“Zeg, die hoop dozen hier in de gang, wat moet daar mee gebeuren? Wanneer ga je daar eens een fiets van maken?” De boodschap was duidelijk, die dozen begonnen flink in de weg te staan. Met die dozen zelf zijn we niet zoveel om een fiets te maken, met de inhoud daarentegen.

MNSTRY-sportvoeding: Vlot verteren, beter presteren

De afgelopen jaren sloop de sportvoeding van MNSTRY binnen in het hoogste niveau van het wielrennen. Oprichter Robert Gorgos heeft zelf een bescheiden carrière als profrenner achter de rug, maar gooit tegenwoordig vooral hoge ogen als voedingsdeskundige bij het team van Bora-hansgrohe. Het is daar dat hij zijn eigen merk met succes kon uitrollen.

Shot: de nieuwste zomerkleding van Nalini

Benieuwd naar de nieuwste fietsmode? Blader dan eens door Shot, de bijlage die bij de jongste Grinta! is gestoken. Hierin etaleren onze modellen de nieuwste designs van een reeks topmerken. Eén daarvan is Nalini.

Gobiks nieuwe Phantom: één van de lichtste shirts op de markt

De nieuwe Phantom is het paradepaardje van Gobiks Unity Essential-collectie. Het Spaanse merk spreekt van ‘het lichtste en meest technische’ kledingstuk dat het tot dusver heeft voortgebracht. Het shirt is met name bedoeld voor gebruik bij hoge temperaturen en luchtvochtigheid.

Shot: de nieuwste casual fietskleding

Fietsen is een passie die je altijd en overal graag uitdraagt. Op het zadel draag je een modieuze wielerkledingset, ernaast een casual outfit met een fietsthema. De merken Çois Cycling, Antwrp, FIRE 4 YR RIDE en The Vandal staan bekend om hun verfijnde prints. In modebijlage Shot stellen we enkele designs aan je voor.

Daar is Shimano met een 2×12-speed GRX Di2

‘Daar is ‘em, daar is ‘em!’ Vorige zomer lanceerde Shimano z’n nieuwe 12-speed GRX-onderdelen, maar dat was voorlopig nog zonder een elektronische Di2-uitvoering. Die nieuwe Di2 is er nu, al wordt momenteel enkel een 2×12-speed versie op de gravelwereld losgelaten.

Shot: de nieuwste zomerkleding van Craft

Het Zweedse Craft heeft voor komende zomer diverse noviteiten in haar kledingassortiment. Onze modellen Noortje en Mike stellen ze aan je voor in de modebijlage Shot. De printversie daarvan is bij de laatste uitgave van Grinta! gevoegd.

Goodyear lanceert de nieuwe generatie Transit-banden

Het bandengamma van Goodyear voor stads- en trekkingfietsen breidt uit met een viertal nieuwe Transit-modellen. Deze zijn volgens de fabrikant geïnspireerd op de lijn autobanden die ze ook in huis heeft. Naast de vernieuwde Transit Tour zijn er nu de Transit Speed, Transit Tour Plus en Transit SUV. Tehava is distributeur van deze innovaties.

Shot: de nieuwste zomerkleding van Santini

Nieuwe fietskledingset nodig? In modebijlage Shot van Grinta! vind je een overzicht van al het nieuws op de markt en doe je allerlei ideeën en inspiratie op. Onze modellen showen de outfits van onder meer Santini.