Actua

Bijzondere TT1-tijdritfiets van Pogačar in online verkoop

Wil je eigenaar worden van een hele speciale fiets? Neus dan eens rond bij Bike-room.com. Het platform dat bekend staat om het aanbod van unieke (team)fietsen, kondigt de online verkoop aan van onder meer de TT1-tijdritfiets van Tadej Pogačar.

De Tacx Neo 3M laat je meer bewegen tijdens virtuele rit

Het indoorseizoen komt op volle stoom. Reden genoeg voor Garmin om met een nieuw trainsysteem te komen. De Tacx Neo 3M is het nieuwste product, het volgt de Tacx Neo 2T op. De trainer voorziet onder andere in geïntegreerde bewegingsplaten, waardoor je lateraal en zijwaarts kunt bewegen.

Winactie: maak kans op een set RSL carbon wielen

Wil jij je net zo snel voelen als Mads Pedersen in de laatste meters van een massasprint of als Jolanda Neff tijdens haar olympische XC-rit? Een RSL carbon wielset van Bontrager maakt een groot verschil in jouw fietsprestaties. Of je nou een mountainbiker, gravelfanaat of fanatieke wielrenner bent, er is een geschikte wielset voor jou. En het goede nieuws is: jij maakt kans op één van de topmodellen uit de RSL line-up van Bontrager (ter waarde van 2.600 euro). Doe mee aan de winactie.

Shot: de najaars- en wintermode van Craft

Steek jezelf deze winter in een nieuwe outfit. Kies bijvoorbeeld voor een set van Craft. In modebijlage Shot showen onze modellen de allernieuwste designs van het merk.

Wilier dubbel vertegenwoordigd, Van Rysel nieuw

Elk jaar zien we wel een paar verschuivingen bij de constructeurs in de WorldTour maar in 2024 krijgen we een aantal opvallende shifts. Wilier vervangt namelijk het vaste merk bij Groupama-FDJ, Lapierre, en Decathlon keert met Van Rysel na een lange afwezigheid terug op het hoogste niveau, bij Decathlon AG2R La Mondiale. Lotto-Dstny kiest voor Orbea en TotalEnergies voor Enve.

Isaac Element trekt grijs jasje aan

De racefiets zelf is niet nieuw, maar de kleur wel: de Isaac Element is er vanaf heden in Granite Grey. De fiets wordt geleverd met enkel Di2-groepsets van Shimano.

Turnhout verwelkomt het BK Gravel in 2024

Het allereerste EK/BK Gravel was in 2023 een schot in de roos. Met thuisrijder Jasper Stuyven kreeg het publiek in Heverlee de kampioen waarop iedereen hoopte. Op 1 mei 2024 zijn de Kempische grindwegen rond Turnhout het strijdtoneel van de graveltoppers. Benieuwd of ook hier een lokale held met de oppergaai aan de haal gaat…

Shot: de najaars- en wintermode van Giordana

Hul jezelf deze winter in een nieuwe outfit die je optimaal beschermt tegen de elementen. Neus bijvoorbeeld eens rond in het aanbod van Giordana. In onze modebijlage Shot stellen de modellen Laurens en Pauline enkele van de Giordana-items aan je voor.

Stem nu op jouw ‘droomfiets van het jaar’

Ook dit jaar gaan we op zoek naar de ‘Dreambike of the Year – Powered by Grinta!’. Wie volgt de De Rosa Idol, Trek Emonda SLR 7 eTap en de Origine Fraxion op? Je kunt nu online stemmen op de fiets die volgens jou de titel verdient.

Shot: de najaars- en wintermode van Northwave

Modebijlage Shot van Grinta! bundelt de nieuwste kledingsets voor komende winter. Met mooie fotografie en beschrijvingen geeft deze special een duidelijk beeld van wat er zoal te verkrijgen is. Onze modellen showen onder meer de nieuwste producten van Northwave.