Deel dit artikel:

Shot: de nieuwste zomerkleding van Castelli

Onder een groot deel van de sportieve fietsers is de kleding van Castelli zeer geliefd. In modebijlage Shot stellen de Grinta!-modellen Michiel en Fatima de nieuwste outfits van het Italiaanse merk aan je voor.

Zei er iemand Espresso? Castelli ontwikkelde het Espresso shirt (120 euro), ervan uitgaand dat dit shirt de eerste keuze zou worden in jouw kleerkast. Zo ook voor Fatima en Michiel. De pasvorm is aansluitend, maar niet té. De Castelli Air_O_Stretch stof ademt en biedt ventilatie en vochtafvoer. Bovendien blijkt ze ook in de windtunnel behoorlijk te presteren. De achterzakken worden extra ondersteund zodat Fatima en Michiel hun achterzakken zonder zorgen kunnen vullen zonder dat deze gaan doorhangen.

In dezelfde filosofie werden de Espresso W DT en de Espresso Bibshort (beiden 150 euro) gecreëerd. Fatima’s bibshort uit Espresso Doppio stof gooit alle troeven op tafel. Ultiem comfort en een perfecte pasvorm dankzij de laser gesneden broekspijpen met siliconen gripper en de rekbare Drop-Tail bretels die een snelle sanitaire stop vergemakkelijken. Het Progetto X2 Air Donna zeem blijft uur na uur paraat. Voor mannen is de broek voorzien van het Progetto X2 Air zeem. Net zoals de damesversie, beschikt deze broek over reflecterende details voor extra veiligheid en een bijkomend achterzakje. De Espresso-reeks is zonder twijfel het manusje-van-alles bij Castelli.