Deel dit artikel:

Shot: de nieuwste zomerkleding van Craft

Het Zweedse Craft heeft voor komende zomer diverse noviteiten in haar kledingassortiment. Onze modellen Noortje en Mike stellen ze aan je voor in de modebijlage Shot. De printversie daarvan is bij de laatste uitgave van Grinta! gevoegd.

Bij Craft mag het deze zomer net wat anders zijn. Noortjes ADV Endur Graphic Jersey (89,95 euro) verbergt achter de frivole print een geavanceerd fietsshirt in een zachte en rekbare stof. Tijdens intense ritten biedt het shirt een uitstekend vochttransport. De mesh panelen via de Bodymap constructie zorgen voor een verbeterde ventilatie. Dankzij de vier achterzakken neemt Noortje alles mee wat ze nodig heeft. Het design van Noortjes shirt is een subtiele verwijzing naar Sa Calobra, de magnifieke beklimming op Mallorca die fietsers fysiek uitdaagt maar nadien beloont met een adembenemend zicht. De bijhorende ADV Endur Bib Shorts W (109,95 euro) is een moderne koersbroek die als doel heeft om fietsers optimaal te ondersteunen in de rijpositie. Vervaardigd uit gerecycleerd polyamide met een Mesh Superlight constructie die voor actieve koeling zorgt. Het gerenommeerde C2 zeem staat garant voor uren fietscomfort.

In de parallel lopende ADV Endur herencollectie vindt Mike eveneens een Graphic shirt (89,95 euro) met dezelfde eigenschappen als de tegenhanger uit de reeks voor dames, weliswaar met een aangepaste snit voor mannen. Mike gaat getooid in een ontwerp dat de kasseien van de Koppenberg bevat. Op de steile flanken is het zelfs voor de sterkste renners een strijd om geen voet aan grond te zetten. Maar boven na de zeshonderd lange meters wacht eeuwige roem. Ook Mike draagt de ADV Endur Bib Shorts (109,95 euro), eveneens uit de herencollectie.