Actua

Shot: de najaars- en wintermode van Pearl Izumi

Een nieuwe kledingset voor de winter nodig? Modebijlage Shot van Grinta! is het startpunt van je zoektocht. Onze modellen poseren in de nieuwste outfits van een rist gekende topmerken. Pearl Izumi is één van de kledingaanbieders die aan bod komen.

Win een Ekoï-fietsbril in Belgische kleuren als kerstcadeau!

Ekoï ontwierp de Premium 90-fietsbril voor topkoersen als de Giro en de Tour maar nu kan jij hem winnen. En niet zomaar in een standaard kleur, nee, wel in de Belgische driekleur! Vul tegen 25 december het formulier in en maak kans om dit unieke kerstcadeau voor jezelf te bemachtigen.

Feestmaand december: vind leuke fietscadeaus

De kerstdagen staan voor de deur. Ga je bij fietsgekke vrienden en familie over de vloer en wil je niet met lege handen komen? Dan heeft Grinta! een aantal cadeautips voor je.

Welk model grijpt de titel ‘droomfiets van het jaar’?

Vijftien topfietsen van evenzoveel gekende merken – ze dingen allemaal mee in de race naar de titel ‘Dreambike of the Year – Powered by Grinta!’ Wie uiteindelijk wint, is aan jou en alle andere volgers van Grinta!. Je kunt nu je stem uitbrengen.

Shot: de najaars- en wintermode van Vermarc

Nog een week en dan begint de astronomische winter. Dat betekent dat we ons tijdens fietsritten weer extra goed moeten inpakken. In modebijlage Shot stellen de modellen van Grinta! de nieuwste outfits van topmerken aan je voor. Eén van die merken is Vermarc.

De ideale Thule-fietsreis

In een ideale wereld – ingekleurd door Thule – gaat iedereen natuurlijk op reis met volle uitrusting van de Zweedse outdoorexpert. Voor de actieve fietser gaan we daar even in mee en stellen we dé ideale fietsreisuitrusting samen, voor pakweg een weekendje Ardennen. De uitrustingen van Thule passen in principe op praktisch alle voertuigen die kunnen voorzien worden van trekhaak en dakdragers. Omdat hij op THEX 23|24 zo stijlvol figureerde – en ook een beetje omwille van de wielersponsoring – nemen we als voorbeeldvoertuig de INEOS Grenadier 4×4 terreinwagen.

Shot: de najaars- en wintermode van Shimano

Naast innovatieve aandrijvingsonderdelen bestaat het assortiment van Shimano ook uit onder meer kleding. Voor deze winter hebben de Japanners heel wat nieuws in huis. In modebijlage Shot stellen onze modellen de sets aan je voor.

Bijzondere TT1-tijdritfiets van Pogačar in online verkoop

Wil je eigenaar worden van een hele speciale fiets? Neus dan eens rond bij Bike-room.com. Het platform dat bekend staat om het aanbod van unieke (team)fietsen, kondigt de online verkoop aan van onder meer de TT1-tijdritfiets van Tadej Pogačar.

De Tacx Neo 3M laat je meer bewegen tijdens virtuele rit

Het indoorseizoen komt op volle stoom. Reden genoeg voor Garmin om met een nieuw trainsysteem te komen. De Tacx Neo 3M is het nieuwste product, het volgt de Tacx Neo 2T op. De trainer voorziet onder andere in geïntegreerde bewegingsplaten, waardoor je lateraal en zijwaarts kunt bewegen.

Winactie: maak kans op een set RSL carbon wielen

Wil jij je net zo snel voelen als Mads Pedersen in de laatste meters van een massasprint of als Jolanda Neff tijdens haar olympische XC-rit? Een RSL carbon wielset van Bontrager maakt een groot verschil in jouw fietsprestaties. Of je nou een mountainbiker, gravelfanaat of fanatieke wielrenner bent, er is een geschikte wielset voor jou. En het goede nieuws is: jij maakt kans op één van de topmodellen uit de RSL line-up van Bontrager (ter waarde van 2.600 euro). Doe mee aan de winactie.

Shot: de najaars- en wintermode van Craft

Steek jezelf deze winter in een nieuwe outfit. Kies bijvoorbeeld voor een set van Craft. In modebijlage Shot showen onze modellen de allernieuwste designs van het merk.

Wilier dubbel vertegenwoordigd, Van Rysel nieuw

Elk jaar zien we wel een paar verschuivingen bij de constructeurs in de WorldTour maar in 2024 krijgen we een aantal opvallende shifts. Wilier vervangt namelijk het vaste merk bij Groupama-FDJ, Lapierre, en Decathlon keert met Van Rysel na een lange afwezigheid terug op het hoogste niveau, bij Decathlon AG2R La Mondiale. Lotto-Dstny kiest voor Orbea en TotalEnergies voor Enve.

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE