Actua

Michelin lanceert nieuwe reeks premium banden

Bandenproducent Michelin is klaar met het ontwerpen van hun nieuwste reeks banden. De nieuwe reeks heeft de naam Michelin Power Cup gekregen en bevat drie versies: de racetube (Tubular) die ze tot hun Racing Line aanbod laten behoren, en de Tubetype en Tubeless Ready (TLR) banden, die deel uitmaken van het Competition Line aanbod.

Ontdek de verborgen parels van Toscane in 5 dagen

Even toe aan verpozing en liefhebber van de fiets en het goede leven? De Italiaanse organisator van fietsreizen Bike and Taste stelt een wel erg aantrekkelijke fietsvakantie voor naar Toscane, inclusief deelname aan de Green Fondo Paolo Bettini op zondag 5 juni.

Fizik Tempo Decos slaat brug tussen comfort en presteren

Fizik heeft de nieuwe Tempo Decos gelanceerd, bedoeld als high-performance racefietsschoen om lange afstanden te overbruggen. De schoen moet comfort en prestaties verenigen. De Tempo Decos heeft verschillende kenmerken die

Kwaremont Classic wacht als volgende Coppa Grinta!

Na de Kuurne-Brussel-Kuurne Cyclo eind februari en de Klassieker van het Goede Doel begin deze maand, zijn er al twee van de elf Coppa Grinta!’s van dit jaar achter de rug. Goed nieuws, want er wachten er nog negen. De eerste van de negen nog resterende tochten die met trots het Coppa Grinta!-label mogen dragen, is de tweedaagse Kwaremont Classic op 30 april en 1 mei.

Spartacus krijgt eigen Schwalbe Pro One

Fabian Cancellara was een toptijdrijder, won de Ronde en Roubaix en droeg meer dan eens de gele trui in de Tour. Dat levert hem nu een eigen band op. Schwalbe heeft met én voor Cancellara zijn eigen Schwalbe Pro One ontwikkeld: de Schwalbe Pro One x Spartacus.

Bonero, de trail hardtail van Rose.

Tegenwoordig draait alles om snelheid, efficiëntie en prestaties. Het echte doel van mountainbiken ligt echter elders. Mountainbiken betekent plezier, avontuur, sensatie, bij elke rit je grenzen verleggen. Niet zozeer om

E-Bike Gids 2022 met tips, tests en overzichten

De E-Bike Gids 2022 ligt in de winkel, met daarin niet alleen tests en overzichten van de nieuwste e-bikes, speedpedelecs, cargobikes en sportieve modellen maar ook tips voor een betere rijtechniek en batterijonderhoud, de verschillen tussen 25 en 45 km/u, het kooptraject van een speedpedelec en nog veel meer!