Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

E-Bike Gids 2022 met tips, tests en overzichten

De E-Bike Gids 2022 ligt in de winkel, met daarin niet alleen tests en overzichten van de nieuwste e-bikes, speedpedelecs, cargobikes en sportieve modellen maar ook tips voor een betere rijtechniek en batterijonderhoud, de verschillen tussen 25 en 45 km/u, het kooptraject van een speedpedelec en nog veel meer!

In deze E-Bike Gids van Grinta! Publicaties – intussen al de derde in de rij – willen we je in eerste instantie opnieuw informeren over de opties en de aandachtspunten op het vlak van mechaniek en rijtechniek, en in tweede instantie een beter zicht geven op de diversiteit aan keuzes in de winkel. Daarvoor testen we een moderne stadsfiets, een speedpedelec en een e-mountainbike. Elk testverslag zal je beter op weg helpen om te ontdekken welke eigenschappen jouw ideale fiets moet bezitten. Daarnaast bieden we jou nog tal van alternatieve modellen aan. In totaal goed voor 51 fietsen in elke prijsklasse, voor elk wat wils.

Om het fietsplezier te maximaliseren, starten we deze E-Bike Gids alvast met de beste tips om je rijtechniek aan te passen aan de eigenheid van de elektrische fiets, waarbij we extra aandacht geven aan de onderlinge verschillen tussen de diverse e-biketypes. Zo sturen we jou met deze E-Bike Gids niet alleen goed geïnformeerd maar ook veilig op pad!

Koop hem vanaf nu in de winkel of bestel de E-Bike Gids 2022 HIER online.

Gerelateerde artikels