Deel dit artikel:

Bonero, de trail hardtail van Rose.

Tegenwoordig draait alles om snelheid, efficiëntie en prestaties. Het echte doel van mountainbiken ligt echter elders. Mountainbiken betekent plezier, avontuur, sensatie, bij elke rit je grenzen verleggen. Niet zozeer om te winnen, maar wel om er volop van te genieten.

En laat dat nu net het doel zijn van de Bonero trail hardtail, de meest veelzijdige mountainbike in het gamma, geschikt voor beginners, profs en veelrijders. Met de Bonero gaat Rose terug naar de roots van het mountainbiken.

Gewoon opstappen en plezier maken – dat is waar Rose de trail hardtail voor heeft ontwikkeld.

“We wilden niet dat de Bonero een of-of fiets zou zijn. We wilden hem terugbrengen tot de essentie om hem betaalbaar te maken en beginners een perfecte instap te bieden in de wereld van het mountainbiken,” legt Anatol Sostmann, Director Product & Brand bij Rose Bikes, uit. Tegelijkertijd moet de Bonero ook ervaren mountainbikers aanspreken – “en dat doet hij. Alle collega’s en atleten die hem geprobeerd hebben zijn enthousiast. Het is een trail hardtail waarmee je je echt kunt uitleven.”

Veelzijdig

Dankzij de moderne framegeometrie met een balhoofdhoek van 65° en een zitbuishoek van 76° voelt de nieuwe Rose trail hardtail soms aan als een freeride bike, terwijl hij robuust genoeg is voor zware trailritten. De lengte van de liggende achtervorken is per framemaat verschillend. De Bonero doet het met volledig interne kabelgeleiding, is voorzien van een geïntegreerde framebescherming en heeft talrijke bevestigingspunten.

Gamma

De Bonero is verkrijgbaar in de kleuren Sandy Tacco en Avocado Green en in zes framematen. XS en S fietsen zijn uitgerust met 27,5”-wielen, M tot XXL fietsen met 29”-wielen. De Bonero 1 is verkrijgbaar voor de prijs van een instap mountainbike van €1499, gevolgd door het model uit de 2-serie voor €1799 euro en de high-end uitvoering, de Bonero 3, voor €2199 euro.

Meer informatie via: rosebikes.com/bonero.