Deel dit artikel:

Ontdek de verborgen parels van Toscane in 5 dagen

Even toe aan verpozing en liefhebber van de fiets en het goede leven? De Italiaanse organisator van fietsreizen Bike and Taste stelt een wel erg aantrekkelijke fietsvakantie voor naar Toscane, inclusief deelname aan de Green Fondo Paolo Bettini op zondag 5 juni.

Bike and Taste presenteert een unieke ervaring voor diegenen die in de dagen voorafgaand aan de Paolo Bettini Green Fondo nog meer Toscane willen beleven. Bettini, de tweevoudige Wereldkampioen en ex-Olympisch kampioen, is er zelf ook bij en vergezeld de deelnemers gedurende de volledige reis.

De vakantie beslaat vijf dagen en vier nachten en biedt veel meer dan enkel fietsen in een van de mooiste Italiaanse regio’s. Net zo goed zijn kooklessen over de plaatselijke gastronomie, genieten van Italiaanse wijnen en aperitieven en het bezoeken van schilderachtige dorpjes inbegrepen.

Granfondo

Om de vijf dagen op en top Italië af te sluiten is ook een deelname aan de Paolo Bettini Green Fondo inbegrepen. Die vertrekt al meer dan 20 jaar uit Pomarance, het warme hart van Toscane, en is er op de laatste dag van de reis. De eerste vier dagen zijn er om te acclimatiseren aan het Italiaanse leven.

Fietsen, lekker eten en een cultureel erfgoed waar de hele wereld jaloers op is: het zijn de hoofdingrediënten van vijf onvergetelijke dagen.

Meer info over de reis van woensdag 1 juni tot en met zondag 5 juni is te vinden op de website van Bike and Taste.

Gerelateerde artikels