Actua

Vredestein stoomt door naar WorldTour

In het verleden boekten onder meer Cadel Evans en Robbie McEwen al successen met banden van Vredestein. De fabrikant hoopt vanaf 2019 opnieuw hoge ogen te gooien op het allerhoogste niveau in de wielersport. Vredestein verbindt zich aan AG2R – La Mondiale, het team van Oliver Naesen en Romain Bardet.

Nieuw off-road schoeisel bij Specialized

Wie dacht dat Specialized na de S-Works 6 XC off-road schoenen met de S-Works 7 XC op de proppen zou komen, slaat dat balletje mis. Voor de nieuwe off-road schoen haalt Specialized de oude naam ‘Recon’ van onder het stof…

Roompot-Charles in zee met Factor Bikes

Lars Boom, kopman van het procontinentale ‘Roompot-Charles Cycling Team’, de nieuwe fusieploeg van de huidige teams Crelan-Willems Veranda’s-Charles en Team Roompot, zal in 2019 op de fietsen van Factor Bikes koersen.

Tacx Media Day: verhuisbericht, vier nieuwe trainers en aandacht voor software

Tacx had op zijn Media Day van vorige vrijdag één en ander te vertellen. Zo bouwt het bedrijf momenteel een nieuwe fabriek in Oegstgeest, worden er voor deze winter vier nieuwe indoor trainers voorgesteld en schakelen de Nederlanders een tandje bij op vlak van software voor de indoor trainingstoestellen.

Vijf cadeautips voor de fietser die alles al heeft

Grinta! helpt je met inspiratie voor de keuze van de eindejaarscadeau’s. Deze week vijf tips voor renners en rensters die alles al hebben. Klik op de onderstreepte productnaam om direct naar de webpagina ervan te surfen.

Dimension Data veilt fietsen profs voor het goede doel

Dimension Data verkoopt 20 Cervelo S5c-fietsen tijdens een online veiling. De opbrengst van de verkoop gaat naar het goede doel Qhubeka. Dat verdeelt fietsen in Zuid-Afrika om de mobiliteit te verbeteren en mensen in staat te stellen hun werk, scholen en ziekenhuizen te bereiken.

Vijf cadeautips voor e-bikers

De feestdagen zijn aangebroken en Grinta! geeft elke week vijf cadeautips voor fervente fietsers. Deze week is het de beurt aan de e-bikers. Klik op de onderstreepte productnaam om direct naar de webpagina ervan te surfen.

Vijf cadeautips voor granfondo-rijders

Het is de tijd van de feesten en partijen, en daar horen geschenken bij! Grinta! geeft je inspiratie voor cadeau’s voor je favoriete biker of bikester. Deze week vijf tips voor granfondorijders. Klik op de onderstreepte productnaam om direct naar de website ervan te gaan.

Vijf cadeautips voor mountainbikers

Sinterklaas is weer in het land en in zijn zog volgt de Kerstman: de tijd van geschenken bedenken is dus weer aangebroken. Grinta! helpt je een handje, te beginnen met vijf cadeautips voor mountainbikers. Klik op het onderstreepte gedeelte van elke producttitel om direct naar de betreffende website te gaan.

Met Grinta! naar “d’Ardennen”

Van 3 tot 5 mei 2019 trekken we er een weekendje op uit naar de Ardennen. Eén week na Luik-Bastenaken-Luik strijken we neer bij Le Coffee Ride in Coo-Stavelot. Jij kan er, samen met je fietsvrienden of -vriendinnen, bij zijn. Le Coffee Ride wordt de uitvalsbasis voor enkele Ardennenritten in het zog van de Grinta!-crew. Ontvang uit eerste hand enkele fietstips en praat ’s avonds, bij de barbecue, gezellig na over de voorbije fietsdag! Op zondag sluiten we het weekend af met deelname aan de Philippe Gilbert Classic! Schrijf je nu in, de plaatsjes zijn beperkt!