Actua

Vijf cadeautips voor e-bikers

De feestdagen zijn aangebroken en Grinta! geeft elke week vijf cadeautips voor fervente fietsers. Deze week is het de beurt aan de e-bikers. Klik op de onderstreepte productnaam om direct naar de webpagina ervan te surfen.

Vijf cadeautips voor granfondo-rijders

Het is de tijd van de feesten en partijen, en daar horen geschenken bij! Grinta! geeft je inspiratie voor cadeau’s voor je favoriete biker of bikester. Deze week vijf tips voor granfondorijders. Klik op de onderstreepte productnaam om direct naar de website ervan te gaan.

Vijf cadeautips voor mountainbikers

Sinterklaas is weer in het land en in zijn zog volgt de Kerstman: de tijd van geschenken bedenken is dus weer aangebroken. Grinta! helpt je een handje, te beginnen met vijf cadeautips voor mountainbikers. Klik op het onderstreepte gedeelte van elke producttitel om direct naar de betreffende website te gaan.

Met Grinta! naar “d’Ardennen”

Van 3 tot 5 mei 2019 trekken we er een weekendje op uit naar de Ardennen. Eén week na Luik-Bastenaken-Luik strijken we neer bij Le Coffee Ride in Coo-Stavelot. Jij kan er, samen met je fietsvrienden of -vriendinnen, bij zijn. Le Coffee Ride wordt de uitvalsbasis voor enkele Ardennenritten in het zog van de Grinta!-crew. Ontvang uit eerste hand enkele fietstips en praat ’s avonds, bij de barbecue, gezellig na over de voorbije fietsdag! Op zondag sluiten we het weekend af met deelname aan de Philippe Gilbert Classic! Schrijf je nu in, de plaatsjes zijn beperkt!

Dit is de Grinta! store van deze week: Fietsen Godefroot

Fietsen Godefroot, gevestigd in Deurle, profileert zich als dé fietsenspeciaalzaak van de streek. Dat is logisch, want de zaak bestaat al ruim dertig jaar en beschikt dus over onnoemelijk veel ervaring. Buiten dat heeft Fietsen Godefroot een breed assortiment waar eenieder in de regio wel een geschikte fiets en toebehoren kan vinden.

Als het donker wordt: 5x beter gezien worden

De zomer bleef lang duren, maar het is nu toch echt de tijd van de donkere uren! De tijd waarin goed gezien worden een levensgroot verschil kan maken. Vijf tips om veiliger door het verkeer te gaan!

Vijf tips voor de woonwerkfietser

Je staat op in het donker en je komt thuis in het donker: die tijd van het jaar is het. De fietsende forens heeft dan wel het geluk dat hij altijd lekker wakker gewaaid op zijn werk aankomt en een gezond lijf overhoudt aan zijn dagelijkse ritten heen en weer, toch is het niet altijd even gemakkelijk om kou en ochtenddauw monter tegemoet te treden. Vandaar dat we een paar tips geven om het pendelen afwisselend, gemakkelijk en veilig te houden.

Nieuwe datatechnologie toont prestaties wielrenners real-time

Een technische vooruitgang in de wielersport: met behulp van nieuwe communicatietechnologie kunnen sensorgegevens (bijvoorbeeld van een hartslag- en powermeter) van wielrenners rechtstreeks gedeeld worden met trainers en televisie. De innovatie is in Vlaanderen mogelijk gemaakt.

Nooit meer koude handen: 10 winterhandschoenen opgelijst

Wie dit weekend op de fiets stapte, heeft ongetwijfeld gemerkt dat de winter in aantocht is en voor de komende dagen wordt nog flink wat koude voorspeld. Hoog tijd dus voor een lijstje met tien paar dikke winterhandschoenen!

10 producten om elke zondvloed te overleven

De herfst is eindelijk gearriveerd (nou ja, eindelijk, voor ons had die Indian Summer nog wel even mogen duren) met dit weekend flink wat regen en wind. Hierbij tien producttips die je dit weekend de fiets op helpen.
TIP: elke onderlijnde merknaam is meteen een link naar de website van de fabrikant waar je alle informatie over het product in kwestie kunt vinden. Klikken maar!