Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Vijf cadeautips voor mountainbikers

Sinterklaas is weer in het land en in zijn zog volgt de Kerstman: de tijd van geschenken bedenken is dus weer aangebroken. Grinta! helpt je een handje, te beginnen met vijf cadeautips voor mountainbikers. Klik op het onderstreepte gedeelte van elke producttitel om direct naar de betreffende website te gaan.

1. Drinkrugzak: Camelbak Chase Bike Vest
Wil je je favoriete biker of bikester een echt plezier doen, kies dan voor het Chase Bike Vest van Camelbak. Compact, functioneel, en superhandig. Lees hier onze review over dit product. 99,99 euro.

2. Instelbare zadelpen: Pro Koryak 
Ze zijn de laatste tijd heel populair geworden, instelbare zadelpennen, en terecht! Die technische afdaling wordt er net wat eenvoudiger door en bij pauzes onderweg gebruik je je fiets gewoon als stoel, met de dropper post helemaal naar beneden. Bij Pro vind je verschillende maten van de Koryak dropper. 229 euro.

3. Drukmetertje: SKS Airchecker 
De nieuwste digitale bandendrukmeter van SKS geeft de bandenspanning tot op een tiende nauwkeurig weer en natuurlijk past het apparaatje op Presta en Schräder ventielen. Na gebruik schakelt de airchecker zichzelf uit en voor 24,99 euro is het een mooi cadeautje voor erbij.

4. Onderhoudsproducten: Tunap Sports
Onderhoudsproducten zijn er in vele soorten en maten, maar als de ploegen van Peter Sagan en Vincenzo Nibali erop vertrouwen, dan moet het wel goed zijn, toch? Bij Tunap vind je een volledig aanbod voor fietsonderhoud. Check in de garage welk product bijna op is en verras je favoriete biker dan met één van de volgende onderhoudsmiddelen: intensieve reiniger (8,95 euro), kettingreiniger (6,95 euro), remreiniger (6,55 euro), kettingolie (6,55 euro), voorvorkreiniger (4,95 euro), kettingwax (7,75 euro), lagervet (7,75 euro) of universele olie (4,95 euro).

5. Insert: Vittoria Air-Liner 
In de strijd tegen lekke MTB-banden zijn tegenwoordig zogenaamde inserts populair: schuimvullingen die een soort van massieve binnenband vormen. De Air-Liners van Vittoria beschermen je velg tegen zware klappen, beperken het rollen van de band over de velg (geeft betere grip) en je kunt nooit meer helemáál lek rijden. 69,99 euro.

Gerelateerde artikels