Deel dit artikel:

Vijf cadeautips voor de fietser die alles al heeft

Grinta! helpt je met inspiratie voor de keuze van de eindejaarscadeau's. Deze week vijf tips voor renners en rensters die alles al hebben. Klik op de onderstreepte productnaam om direct naar de webpagina ervan te surfen.

1. Smartglasses: Everysight Raptor. 
Elektronica gaat een steeds grotere rol spelen in het dagelijks leven, dus ook in het leven van fietsers. De laatste noviteit op dit gebied zijn smartglasses, zoals de Israëlische Raptor. Lees hier onze review van dit wonderlijke gadget, dat zowaar GPS aan boord heeft, net als een foto/videocamera, MP3-speler, spraakbediening en nog veel meer. 749 euro.

2. Gravel-experience: Graubünden. 
In de huidige maatschappij waarin iedereen zowat alles al heeft, gaat het niet meer om ‘hebben’, maar om ‘ervaringen opdoen’. De ervaring die wij laatst opdeden in Zwitserland met een gravelbike, beviel zo goed dat we hem hier in de lijst zetten. De prijs is afhankelijk van de trip die je samenstelt. Bagagevervoer van hotel naar hotel is alvast mogelijk!

3. Dopjes en kapjes: Kapz stuurdoppen en balhoofdkappen.
Je bike een persoonlijk tintje geven kan op heel veel manieren. Wil je aan de slag met headsets, stuurdoppen, spacers en aanverwanten, neem dan eens een kijkje bij Kapz. Daar hebben ze kleinoden in vele uitvoeringen en modellen en je kunt het zo persoonlijk als je wil. Vanaf 25 euro.

4. Oplichtende wielen: Monkeylight M232R.
Ideaal om een beetje sfeer in het verkeer te brengen én tegelijk ook opgemerkt te worden, deze MonkeyLights. Een lange rij LEDlampjes die van kleur veranderen vormen ontelbare verschillende patronen die in een draaiend fietswiel prachtige grafieken of afbeeldingen opleveren. De M232R is USB-oplaadbaar, de M232 krijgt stroom via AAA-batterijen. 59,90 euro.

5. Luxe fietsenstalling: Artivelo Bikedock.
Is jouw geliefde of favoriete renner of renster een chaoot wat betreft zijn fietsuitrusting? Duurt het altijd een eeuw voordat hij ready for take off is? Het Nederlandse Artivelo heeft een compacte opbergoplossing die ook nog eens duurzaam en stijlvol ontworpen is: het Bikedock. Fiets, helm, GPS, bril, schoenen, energierepen, bidons: alles wat je maar niet mag vergeten, berg je op aan en in deze stevige wandhouder! Vanaf 119 euro.

Gerelateerde artikels