Blog

100% getest

Voor Grinta! schrijf ik met de regelmaat van een goed geoliede Zwitserse klok testverslagen die in de rubriek ‘100% Getest’ terecht komen. Iedere keer weer is zo’n artikel een zorgvuldig afwegen van plus- en minpunten waarbij één grote vraag altij

Statement op de Stelvio

In 1953 werd één van de meest iconische wielersportfoto’s genomen op de Stelvio. Zestig jaar later doen we een remake. Voor haar. Because she rocks.

De 15 regels van het shooten

Al enkele jaren organiseert Grinta! exclusieve modeshoots waarbij fietskleding in beeld wordt gebracht op vaak unieke locaties in binnen- en buitenland. Om het goede verloop ervan te garanderen, neemt men volgende regels in acht.

De groene garde

De Ronde van Vlaanderen beleven in de volgwagen van Europcar, de groene garde van Thomas Voeckler? Daar zegden we geen nee tegen. Lees hier het verslag.

Tututut

Ik krijg vaak het verwijt ‘negatieve’ columns te schrijven of ‘depressieve’ blogs te posten. Ik zaag, zeur en zanik te veel. Ik ben een pessimist, wentel me al te vaak in zelfbeklag. En dus hou ik die traditie graag in ere en doe ik er bij deze no

Lijderstrui

Hemelsblauw is hij. Met net iets te veel reclame maar

Finisher

Slechts een zeventigtal mensen gaven de voorbije week op tijdens

Caldo

De ‘Schwalbe-Tour-Transalp powered by Sigma’ – een hele mond vol,

Tage wie diese

Bij de start van elke Transalp-etappe weerklinkt steevast ‘Tage wie

Het plan

Vandaag een vijfsterrenrit in het hart van de Dolomieten. Met