Actua

Eerste indruk: Yamaha biedt trio e-bikes aan

Na jaren samenwerking tussen de Japanse en Europese ingenieurs waren ze bij Yamaha trots dat ze eindelijk naar buiten konden komen met drie complete e-bikes onder hun eigen merk. De motoren hadden ze al, nu zijn er ook een e-MTB, -gravelbike en -toerfiets.

Fietsen redt levens en daarop zet Trek in

Verbeter samen met Trek de wereld door het World Bicycle Relief te steunen. World Bicycle Relief bezorgt Buffalo-fietsen aan mensen in landelijke gebieden over de hele wereld die vaak kilometers moeten wandelen voor toegang tot alledaagse voorzieningen.

Isaac Element nu ook in Crystal Chrome Black

De Isaac Element heeft een nieuw jasje gekregen. De ‘top performance fiets’, zoals Isaac de lichtgewicht racer zelf noemt, is er vanaf nu in Crystal Chrome Black.

SKS Germany: voor elk type fiets een spatbordoplossing

Al meer dan 100 jaar produceert SKS Germany een brede range van fietsaccessoires. Spatborden bijvoorbeeld: elke week rollen er een kleine 100.000 van de band. SKS Germany heeft verschillende spatbordoplossingen voor elk type fiets. De spatborden zijn alle made in Germany en komen standaard met 5 jaar fabrieksgarantie. Hieronder zie je ze.

BMC Roadmachine 01 AMP X is licht én krachtig

Een moderne e-racefiets moet eruitzien als een gewone, slanke koersfiets en deze BMC Roadmachine 01 AMP X is daarin geslaagd. Hij weegt zo’n 13 kilo en de nieuwe TQ-motor is bijna onzichtbaar geïntegreerd.

Garmin onthult nieuwe indoortrainer Tacx Neo Bike Plus

Garmin heeft het doek van de vernieuwde versie van de Tacx Neo Bike Smart getrokken. De opvolger, de Tacx Neo Bike Plus, heeft onder meer een aangepast schakelsysteem en ergonomische verbeteringen. Daarnaast is de prijs behoorlijk omhoog gegaan (van 2.599 naar 3.999 euro).

Shot: dit is de nieuwste wintermode van Shimano

Shimano staat bij de meesten bekend om zijn technische fietsonderdelen, maar heeft daarnaast een uitgebreid assortiment met kleding en andere fietstoebehoren. In de jongste uitgave van modebijlage Shot poseren onze modellen in de nieuwste herfst- en winteroutfits van Shimano.

Gratis webinar RouteYou: ontdek en plan off-road routes

Wil je deze herfst en winter eens nieuwe off-road routes ontdekken? Het kan met RouteYou. De organisatie achter de online tool geeft op dinsdag 15 november een gratis webinar over het ontdekken en plannen van routes.