Deel dit artikel:

Shot: dit is de nieuwste wintermode van Shimano

Shimano staat bij de meesten bekend om zijn technische fietsonderdelen, maar heeft daarnaast een uitgebreid assortiment met kleding en andere fietstoebehoren. In de jongste uitgave van modebijlage Shot poseren onze modellen in de nieuwste herfst- en winteroutfits van Shimano.

Michiel trekt in de herfst en winter ten strijde in het kakigroene Beaufort Jacket (169,99 euro) van Shimano. Het jasje is licht en winddicht en biedt bescherming tegen vochtige omstandigheden. De waterafstotende achterzakken geven extra bescherming aan eventuele kostbare spullen. De bijhorende Beaufort fietsbroek (129,99 euro) met het Performance 3 zeem is geschikt voor intens gebruik. De pasvorm is strak en de stof geeft een lichte spiercompressie.

Sara gebruikt twee bovenlagen. Bovenop het Shimano Kaede Thermal shirt (99,99 euro) dat gemaakt is voor koele omstandigheden, draagt ze een mouwloze Sumire windstopper (89,99 euro). Ze vervolledigt haar outfit met de Kaede lange fietsbroek (119,99 euro) uit Windbreaker stof.

Gerelateerde artikels