Deel dit artikel:

Gratis webinar RouteYou: ontdek en plan off-road routes

Wil je deze herfst en winter eens nieuwe off-road routes ontdekken? Het kan met RouteYou. De organisatie achter de online tool geeft op dinsdag 15 november een gratis webinar over het ontdekken en plannen van routes.

In de herfst en winter zijn er volop wegfietsers die een uitstapje maken naar de gravelbike of mountainbike. Als je op zoek bent naar nieuwe routes – in de buurt of op andere bestemmingen – dan kun je daarvoor RouteYou raadplegen. In de databank zitten duizenden routes die anderen reeds maakten. Daarnaast kun je gebruikmaken van een routeplanner en aangepaste functionaliteit om er zelf eentje te maken. Het hoogteprofiel, de statistieken en de RouteYou StarTracker geven je een goed beeld van wat je van de route mag verwachten.

Hoe dat alles in z’n werk gaat, zie en hoor je op dinsdag 15 november (20.00 uur) tijdens een gratis webinar. Je kunt je hier nu online voor inschrijven. Komt het tijdstip van het webinar niet goed uit, maar heb je wel interesse in de inhoud? Schrijf je ook dan in. Je krijgt dan achteraf een opname van de online sessie toegestuurd. Het webinar biedt plek aan maximaal vijftienhonderd mensen.