Deel dit artikel:

Shot: dit is de nieuwste wintermode van Giordana en Dotout

In de laatste uitgave van Grinta!’s modebijlage Shot poseren modellen in de nieuwste fietskleding voor deze herfst en komende winter. Twee van de merken die aan bod komen, zijn Giordana en Dotout.

Mike kiest voor het Silverline Jacket (295,00 euro) van Giordana met een comfortabele fit. Het drielagige jasje beschikt over een buitenkant in Acqua Zero Eco waterafstotende stof met daaronder een Windtex-membraan. De binnenkant is zacht en comfortabel. De lange kraag biedt extra koudebescherming. Mike’s Silverline bib tights (155,00 euro) zijn gemaakt uit de zogenaamde Vuelta-stof die een hoge densiteit combineert met de nodige elasticiteit. De binnenkant bestaat dan weer uit de zachte Super Roubaix stof die de spieren warmhoudt en beschermt.

Ga voor meer informatie naar www.giordanacycling.com en www.carbonbike.be

Dotout

Fatima vindt bij Dotout de Tornado W broek (129,90 euro) zonder bretels. De lendenband is gemaakt van een dubbele laag thermische stof voor extra warmte en bescherming. De Tornado W is gemaakt voor lange afstanden, voorzien van het lichte en ademende Dot Pro W zeem. Het Le Maillot W jacket (189,95 euro) is ontwikkeld voor temperaturen rond het vriespunt en schuwt geen regen of wind. Dankzij de rekbare stof voelt dit jasje aan als een shirt, maar dan met extra bescherming tegen de weerselementen.