Deel dit artikel:

#HammerheadSOLSTICE Challenge: de Strava-uitdaging van Hammerhead

Hammerhead daagt fietsers uit om er tot 21 december, de kortste dag van het jaar, op uit te trekken. Het merk achter de Karoo 2 fietscomputer doet dit met de #HammerheadSOLSTICE Challenge.

Vanaf vandaag tot 21 december loopt de #HammerheadSOLSTICE Challenge. Je wordt uitgedaagd om in die periode op Strava je eigen #HammerheadSOLSTICE Challenge te creëren. Deelnemers die in hun doel slagen maken kans om een complete Hammerhead-bundel te winnen. Deze bestaat uit een Karoo 2, twee bidons, een solstice shell, een 60 dagen abonnement op Komoot Premium en een 60 dagen Strava Premium lidmaatschap. Dit pakket vertegenwoordigt een waarde van meer dan 400 euro.

Hammerhead zal ook vijf plaatsers van berichten op social media waarderen met prijzen. Dit geldt voor degenen die van hun #HammerheadSOLSTICE Challenge een foto of video maken en deze posten met de hashtag van de actie. Daarnaast moet je @HammerheadRides taggen. Iedereen kan een account op Strava aanmaken en zo ritten delen.

Om het delen en organiseren van groepsritten gemakkelijker te maken, is Hammerhead de samenwerking met Komoot aangegaan. Iedereen die deelneemt, kan hier een route downloaden of zijn of haar eigen route uploaden, dit ter inspiratie van anderen.

Wereldwijde actie

“Samen willen we fietsers van over de hele wereld verenigen om naar buiten te gaan en te fietsen in de aanloop naar de zonnewende. Of je nu verlichting monteert en de nacht doorrijdt op het noordelijk halfrond of gebruikmaakt van het daglicht en je langste rit voltooit op het zuidelijk halfrond – dit is de perfecte tijd van het jaar om weer contact te maken met vrienden en opnieuw gek op het fietsen te worden”, zegt Ross McGraw, VP Marketing bij Hammerhead.

Profs doen mee

Hammerhead zal ook een aantal Zwift SOLSTICE groepsritten organiseren. De eerste rit vindt plaats op 16 november. Hammerhead heeft een aantal ambassadeurs en profs – triatlete Flora Duffy, veldrijdster Maghalie Rochette en renners van Legion of LA en Israel Premier Tech – bereid gevonden om mee te doen door een eigen uitdaging te maken, routes te delen en aan de start van Zwit-ritten te verschijnen.

Gerelateerde artikels