Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Fietsen redt levens en daarop zet Trek in

Verbeter samen met Trek de wereld door het World Bicycle Relief te steunen. World Bicycle Relief bezorgt Buffalo-fietsen aan mensen in landelijke gebieden over de hele wereld die vaak kilometers moeten wandelen voor toegang tot alledaagse voorzieningen.

Al sinds 2005 helpen de fietsen van Buffalo om mensen sneller toegang te geven tot bijvoorbeeld onderwijs. Zo zijn er in totaal al 684 000 fietsen geleverd. Toch leven miljoenen mensen vandaag in afgelegen gebieden waar ze dagelijks veel van hun kostbare tijd kwijt zijn om zichzelf in leven te houden, omdat ze ver weg wonen van alledaagse voorzieningen. Dankzij de donaties aan World Bicycle Relief verkleint de afstand tot die diensten. Met een donatie …

  • help je kinderen aan onderwijs.
  • geef je mensen meer toegang tot zorg.
  • draag je bij aan de lokale economie.
  • verbeter je het leven van vrouwen en meisjes.

“In samenwerking met World Bicycle Relief hebben we ons fondsenwervingsdoel in 2021 overtroffen, waardoor we 11.000 Buffalo-fietsen konden leveren aan gemeenschappen in Afrika en Zuid-Amerika. We stellen onze doelen dit jaar nog hoger om meer Buffalo-fietsen naar gemeenschappen in ontwikkelingsgebieden te krijgen en ze op deze manier te helpen afstanden te overbruggen en het dagelijks leven comfortabeler en makkelijker te maken”, aldus vicepresident belangenbehartiging bij Trek, Bob Burns.

Doneren kan tot 31 december. Trek verdubbelt alle giften – tot maximaal $ 500.000 – die tussen 7 november en 31 december 2022 binnenkomen.
Klik hier voor meer informatie of donaties.