Actua

Inhoud Grinta! 71

De jaarwisseling is traditioneel goed voor riante maaltijden, veel goede voornemens en een resem fietsdoelen voor het volgende jaar. In Grinta! 71 zoomen we in op een aantal fietsdoelen en zetten we je op goede weg om die doelen te realiseren. En omdat je in de eindejaarsperiode meer vrije tijd en dus ook leestijd hebt, voegen we bij Grinta! 71 vijf bijlagen.

Abonneer op Grinta! en win een Oakley-bril

Kans maken op een custom fietsbril van Oakley? Neem of verleng dan een abonnement op Grinta! en wie weet heb jij prijs. Abonneren kan gemakkelijk via de website.

Grinta! en Bodhi Cycling steunen jou en je fietsclub

Velofollies trekt van 18 tot 20 januari het nieuwe wielerjaar op gang en Grinta! en fietskledingfabrikant Bodhi Cycling pakken er met een ferme actie uit. Overleg nu al met je fietsmakkers en maak kans op 500 euro korting op jullie fietsoutfit voor volgend seizoen.

Nieuw: avontuurlijke fietsreizen bij 3Travel en Kommit

Op zoek naar een avontuur op twee wielen, maar wil je toch niet helemaal onvoorbereid en in je eentje het bad in? Met 3Travel en Kommit staan er twee nagelnieuwe reisorganisatoren klaar om je op sleeptouw te nemen.

Overwinter in opvallende kledij

Ben je nog op zoek naar een nieuwe outfit voor deze herfst en winter? RH+ heeft een ruim assortiment. In de nieuwe modebijlage Shot van Grinta! tonen we een groot deel van de opvallende collectie. Bekijk de foto’s en producten hieronder.

Bicycles Rudyco is de Grinta! store van deze week

Bicycles Rudyco uit Hamme bestaat al meer dan 25 jaar. De fietsspecialisten verwelkomen u graag in hun Specialized Elite Shop en geven graag advies om de fiets van uw dromen te vinden. De winkel draagt kwaliteit en service en dienst na verkoop hoog in het vaandel. Men neemt er ruim de tijd om samen met de klant de juiste fiets te kiezen uit het ruime assortiment.

‘Strava-kunst’ die je in de stemming voor kerst brengt

De kerstversiering rukt weer op. In bomen en aan gevels hangt verlichting, in tuinen lachen sneeuwpoppen en kerstmannen je tegemoet. Ook creatieve fietsers weten hoe je in de kerststemming komt. Op Strava vind je nu deze levensgrote kerstman.

In deze outfits rijden de toppers in 2019

Het is december en dus de hoogste tijd voor profploegen om het doek van de torso’s met nieuwe outfits te trekken. Veel van de grootste teams hebben inmiddels een shirt gepresenteerd, waaronder Bora-Hansgrohe (Sagan), Sky (Thomas) en Katusha-Alpecin (Kittel). In welk shirt Greg Van Avermaet met CCC in 2019 voor de dag komt, weten we aanstaande vrijdag.

Scott maakt fietsen en accessoires voor de kampioenen van morgen

Scott heeft voor 2019 een complete nieuwe kids-lijn ontworpen met hippe kleding en coole off-road fietsen. De Spark 700 Pro in 27,5” is er voor jongeren vanaf 152 cm, de Spunto JR Plus beschermt de kinderhoofden op stijlvolle wijze en met de Scott Gravel 24” is er nu zowaar ook een gravelbike voor kleine durfallen. Maar het leukste van al is dat Scott er een mediacampagne met foto’s en filmpjes rond breidde die stijf staat van het fietsplezier.