Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nieuw: avontuurlijke fietsreizen bij 3Travel en Kommit

Op zoek naar een avontuur op twee wielen, maar wil je toch niet helemaal onvoorbereid en in je eentje het bad in? Met 3Travel en Kommit staan er twee nagelnieuwe reisorganisatoren klaar om je op sleeptouw te nemen.

3Travel

3Travel is de reisafdeling van fietsfabrikant 3T. Toen dat Italiaanse merk in 2016 met de Exploro gravelbike op de proppen kwam en avontuurlijke trips door Japan, Utah, Zuid-Afrika en Oman maakte om die fiets te promoten, kwamen er talrijke vragen van fietsers die met 3T gelijkaardige reizen wilden maken. Omdat 3T niet over een vergunning als reisaanbieder beschikte moesten al die aanvragen afgewimpeld worden, tot 3T in contact kwam met Willy Mulonia. Die heeft niet alleen een paar maffe fietsstunts achter zijn naam staan (hij reed bijvoorbeeld van Patagonië naar Alaska, een ritje van 28.640 kilometer), Mulonia heeft ook zijn eigen reisbureau voor avontuurlijke fietsreizen, PA Cyclism. Uit de samenwerking van 3T en PA Cyclism ontstond 3Travel. Het aanbod blijft voorlopig beperkt tot gravelreizen in Italië (Strade Bianche), Spanje (La Rioja) en Marokko (gravel en duinen), maar 3T en PA Cyclism hebben de ambitie om het reisaanbod op 3Travel uit te breiden. En 3T zou 3T niet zijn mochten ze naar aanleiding van de ‘geboorte’ van 3Travel geen Limited Edition versie van de Exploro gravelbike uitbrengen.

Alle info over 3Travel op de site van 3T.

Kommit

Kommit is dan weer het nieuwe reisbureau van de jonge Antwerpenaren Jens Van Roost en Maxim Demeyere. Met Kommit willen de twee reizen, sport en avontuur combineren. Van Roost en Demeyere omschrijven Kommit als een reisbureau dat uitdaagt, begeleidt en ontzorgt. De twee uitdagingen voor 2019 zijn mountainbiken op de hoogvlaktes van Bolivië en hardlopen in de Canadese wildernis. Wie de uitdaging aangaat, krijgt van Kommit een gedetailleerd trainingsprogramma en bij de realisatie van enkele tussentijdse doelen komen de deelnemers aan de reizen met mekaar in contact.

Alle info over Kommit op de website.

Gerelateerde artikels