Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Scott maakt fietsen en accessoires voor de kampioenen van morgen

Scott heeft voor 2019 een complete nieuwe kids-lijn ontworpen met hippe kleding en coole off-road fietsen. De Spark 700 Pro in 27,5” is er voor jongeren vanaf 152 cm, de Spunto JR Plus beschermt de kinderhoofden op stijlvolle wijze en met de Scott Gravel 24” is er nu zowaar ook een gravelbike voor kleine durfallen. Maar het leukste van al is dat Scott er een mediacampagne met foto’s en filmpjes rond breidde die stijf staat van het fietsplezier.

KIDS en FUTURE PRO

De vernieuwde fietsen- en kledingcollectie voor kinderen valt bij Scott in twee delen uiteen: enerzijds de KIDS collectie voor kinderen tot elf jaar, anderzijds de FUTURE PRO collectie met een breed aanbod aan 26” fietsen en zelfs carbon frames.

De Spunto JR Plus is Scott’s technisch meest verfijnde sporthelm voor kinderen want de helm is voorzien van MIPS en er zit een knipperlichtje achterop de helm. De MTB AR Kids schoenen bestaan met veters en klittenbanden, voor de ukken die nog geen veters kunnen knopen maar wel al op hun achterwiel fietsen. Übercool is de Scott Gravel 24”: afgemonteerde met Shimano Claris, 145 mm cranks en mechanische schijfremmen een echte gravelfiets op kindermaat.

De Future Pro fietsenlijn voor tieners is sterk uitgebouwd met hardtail mountainbikes en fullies met zowel aluminium als carbon frames, beschikbaar in 26 en 27,5”. Het neusje van de kinderzalm is de Spark 700 Pro die met een licht carbon full-suspension frame als basis wordt aangekleed met een Sram Eagle aandrijving en Scott’s TwinLoc Suspension system.

Scott bouwde speciaal voor het jonge fietsgeweld en zijn/haar ouders een specifieke website.

Het bijzonder grappige promofilmpje van de collectie vind je hier.