Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Overwinter in opvallende kledij

Ben je nog op zoek naar een nieuwe outfit voor deze herfst en winter? RH+ heeft een ruim assortiment. In de nieuwe modebijlage Shot van Grinta! tonen we een groot deel van de opvallende collectie. Bekijk de foto’s en producten hieronder.

Pieters sobere zwarte Code jacket (179,99 euro) wordt opgefleurd door een verfijnde fluotoets. Hoewel stijlvol, is dit jasje echt gericht op prestaties. De voorgevormde slimfit pasvorm is op het lijf van echte racers geschreven. De silicone band om de middel houdt het jasje op zijn plaats. Proviand kan Pieter makkelijk meenemen in één van de drie ruime achterzakken. Waardevolle zaken kunnen dan weer opgeborgen worden in het kleinere achterzakje, dat afsluitbaar is me een rits.

Stiekem en onopgemerkt trainen zit er voor Pieter niet in met de High Visibility Pro Bibtight (159,99 euro). Deze lange koersbroek is voorzien van reflecterende belijning. De mesh achterkant van de bretellen zorgt ervoor dat Pieters motor niet onnodig oververhit.

Maja overwintert dankzij haar Flap & Padded W jasje (179,99 euro). Het veelzijdige jacket combineert een vrouwelijk design met technisch hoogstaande materialen. Haar Reflex W fietsbroek (109,99 euro) zonder bretellen trekt de lijn van het design volledig door. Het Magnus zeem is bovendien heel geschikt voor intensief gebruik.

Handschoenen

RH+’s Code Soft Shell handschoenen (54,99 euro) zijn geschikt voor mildere na- en voorjaarsdagen. Winddicht, maar met voldoende ademend vermogen focust de Code Soft Shell op aerodynamica in winterse competities.

Headwear

De Code Thermo muts (29,99 euro) is anatomisch gevormd en heeft een knap design.

De Lambo helm van RH+ (129,99 euro) in glanzend zwart met fel geel is de perfecte bondgenoot voor fietsers die opgemerkt willen worden in het verkeer.

Footwear

Geschikt voor de eerste en laatste frisse dagen, deze Logo Belgian Bootie overschoen (19,99 euro) van RH+. Oogt vooral erg stijlvol.

De Zero overschoen (39,99 euro) uit waterdicht materiaal is je ideale metgezel als je door wind en regen op pad moet. Dankzij de velcro aan de onderkant kan je deze overschoen perfect doen aansluiten op jouw fietsschoen.