Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Kledinginspiratie: dit heeft Shimano ons voor deze winter te bieden

In de nieuwste modebijlage Shot van Grinta! doen we ideeën aan de hand voor nieuwe kleding en accessoires voor in de herfst- en wintertijd. Een van de merken die we in beeld brengen is Shimano.

Het Thermal Wintershirt van Pieter (109,99 euro) bestaat uit een duurzame waterafstotende afwerking en Metallic Thermal Tech om warmteverlies te verminderen. Midden op de rug bevindt zich een ventilatiesysteem om overtollige warmte af te voeren. Dankzij het Flat gum-gripmateriaal blijft het shirt mooi zitten. De YKK-rits met interne tochtflap houdt dan weer de wind buiten.

De Winter Bib Tight (104,99 euro) bestaat uit een winddichte, rekbare stof die uit drie lagen bestaat met geborstelde fleece aan de binnenzijde. Het Performance 3 zeem is uiterst geschikt voor de langere wintertrainingen. Bovendien is Pieter met de 3M-reflectoren op zijn kuiten er gerust op dat achteropkomend verkeer hem tijdig ziet.

Fatima verkiest het zwarte Windbreak Jack (159,99 euro) in zwart boven de lichtroze versie. Haar wind- en waterdichte jasje bestaat uit maar liefst vier lagen. De mouwen zijn zo ontworpen dat ze perfect aansluiten bij de handschoenen. Naast de standaard achterzakken, beschikt de Windbreak ook over een waterdicht zakje en een borstzakje.

Fatima’s thermische Winter broek (89,99 euro) bestaat uit een vernieuwd 3D anatomisch patroon en stiknaden voor optimaal fietscomfort. De broek is strak ontworpen voor optimale prestaties in de meest uiteenlopende fietsdisciplines.

Eyewear

De Aerolite PH (149,99 euro) is een frameloze fietsbril met een fotochromatische lens uit één stuk, voor een breder gezichtsveld. Dankzij het omkeerbaar neusstuk kan je de pasvorm aan jouw voorkeur aanpassen.

Robuust en overal inzetbaar, dat is de Equinox 3 (109,99 euro). Ook hier met fotochromatische glazen die zich aanpassen aan de lichtsterkte.

Handschoenen

De thermische Windstopper (59,99euro) houdt in vier lagen de warmte vast, mede dankzij de verbeterde manchetsluiting met klittenband. De 3 mm dikke Poron vulling aan de palmzijde garandeert het comfort, de reflecterende elementen waken over je zichtbaarheid in het verkeer.

Wanneer de eerste koude opduikt zijn de Early Winter handschoenen (29,99 euro) van Shimano je redding tegen koude handen.

Footwear

De S3100R NPU+ overschoen (54,99 euro) van Shimano is gemaakt van 3 mm dik neopreen. De overschoen is gevormd om nauw aan te sluiten bij raceschoenen. De voorkant werd verstevigd in functie van een langere levensduur, reflecterende elementen verbeteren de zichtbaarheid.

Gerelateerde artikels