Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Inhoud Grinta! 71

De jaarwisseling is traditioneel goed voor riante maaltijden, veel goede voornemens en een resem fietsdoelen voor het volgende jaar. In Grinta! 71 zoomen we in op een aantal fietsdoelen en zetten we je op goede weg om die doelen te realiseren. En omdat je in de eindejaarsperiode meer vrije tijd en dus ook leestijd hebt, voegen we bij Grinta! 71 vijf bijlagen.

DOSSIER FIETSDOELEN

Met het nieuwe seizoen voor de deur bundelen we op ruim veertig pagina’s nuttige tips voor vijf verschillende types fietsers. Wil je sterk voor de dag komen in de Vlaamse Klassiekers, schitteren in de Ardennencyclo’s, vliegen op fietsvakantie in de bergen of sterk presteren in een amateurkoers, dan vind je in dit dossier nuttige informatie op vlak van materiaal, voeding en bikefitting. Ook de mountainbikers vergeten we niet.

HOTSPOT Girona

Nog een nieuwe rubriek die we in deze Grinta! opstarten is ‘Hotspot’. Iedereen kent de steden wel waar het woord ‘fiets’ met hoofdletters geschreven wordt, maar Grinta! wil ook graag ontdekken waarom dat zo is. Wat die steden zo speciaal maakt. Waarom je er als fietsfanaat echt wel eens geweest moet zijn. Voor de eerste aflevering van Hotspot kamden we Girona en de ruime omgeving uit.

DNA KOERS

Omdat elke fietsfanaat ook een wielerliefhebber is, introduceren we in Grinta! onder de naam ‘DNA Koers’ een nieuwe rubriek. Daarvoor gaan we een dag op pad met een bekende wielerprof om niet alleen die persoon en zijn sportieve ambities te leren kennen, maar tegelijk om hem (of haar) een aantal tips te ontfutselen waar élke fietsliefhebber iets aan heeft. Jasper Stuyven mag de rubriek openen.

EN VERDER

Surplace – Ondertussen op www.grinta.be – 100% Getest – Test Fest Zolder Marktoverzicht: overschoenen, sokken en winterschoenen –  Interview Thomas Ameye en Geert Joris: Vlaamse wielermusea –  Preview – Column Joyce – In het wiel bij Familie-acteur Jef De Smedt – Racefiets van het Jaar – Powered by Grinta! – De Bergen: Alto de El Angliru – De einzelgänger: Daniel Villers – WIN een Thule Vital 6l – Cartoon André Nollet

VIJF GRATIS BIJLAGEN!

Granfondo: 42 pagina’s over het granfondowereldje. Met sfeerverslagen van Les Trois Ballons, de TOUR Transalp, de Haute Route en de Ötztaler Radmarathon. Aangevuld met een massa tips en de volledige granfondokalender voor 2019 een must have voor elke granfondofanaat.

RIDE with Grinta!: 42 pagina’s over de ritten en reizen die Grinta! in 2019 zelf organiseert of ondersteunt. Met belevingsverhalen over de Roubaix Light rit van 2018 en de Giro di Grinta! en alle informatie over de Coppa Grinta! en zowel de Mallorca- als Dolomietenreis die we in 2019 organiseren.

VELOFOLLIES beurscatalogus: naar jaarlijkse gewoonte bij het januarinummer van Grinta!. Alles wat je moet weten voor je op 18, 19 of 20 januari naar Velofollies afzakte met duiding bij de belangrijkste trends in de fietswereld.

Peloton-kalender: Alle informatie over de ritten van de Proximus Cycling Challenge, Etixx Classics Tour, Champions Tour en de Ronde van Vlaanderen Series in 2019.

ALTA BADIA: Pocketgids om je fietsvakantie in Alta Badia – één van de mooiste fietsregio’s van Europa- voor te bereiden.

Gerelateerde artikels