Actua

Shot: de nieuwste najaarskledij van Isadore

Ook Isadore heeft de nodige noviteiten in huis voor deze winter. Je vindt de nieuwste kledij van het merk in Shot, de modebijlage van Grinta!. Bij Isadore vindt Lorenzo het

Ook Firefly kiest voor Classified-naven

Vorige week kondigde Classified nog aan dat ze en partnership aangaan met het Duitse high-end merk Storck en vandaag is het alweer prijs. De Amerikaanse custom fietsenbouwer Firefly zal vanaf

Bruni geeft ’trainingsvideo’ over hoe je moet inhalen met MTB

Zit je met je mountainbike op een singletrack vaak vast achter tragere fietsers? Dan kan je misschien wat leren van meervoudig wereldkampioen downhill Loïc Bruni. Klik je vast en geniet hoe hij zo’n 130 MTB’ers inhaalt op elke mogelijke plaats en manier.

Flashy Supacaz-schoenen zijn verkrijgbaar

Het is moeilijk om naast de flashy producten van Supacaz te kijken en de nieuwe Kazze-schoenen passen helemaal in hetzelfde plaatje. Hun prestatiegerichtheid staat echter op hetzelfde niveau, met dank aan een strakke carbon zool en een gewicht van 259 gram voor twee schoenen.

Shot: de nieuwste najaarskledij van Castelli

Als het je bij de aanschaf van een nieuwe outfit aan inspiratie ontbreekt, dan biedt Shot, de nieuwste modebijlage van Grinta! uitkomst. Onze modellen Simone en Lorenzo poseren in het

Rouvy

Virtuele eindklim van de Ötztaler live te volgen

De Ötztaler Marathon heeft een online event via het trainingsplatform Rouvy georganiseerd, zodat je de Timmelsjoch virtueel kan beklimmen. Je kan dat event nu zaterdag zelfs live volgen!

La Passione kiest ook in de winter voor stijl en comfort

Fietsen in de winter levert dankzij ijzige weilanden en mistige ochtenden vaak prachtige plaatjes op, maar om je te kleden tegen de wisselende omstandigheden heb je het juiste materiaal nodig. La Passione meldt trots dat zijn nieuwe kledij klaar is voor het avontuur, welk niveau het kwik ook haalt.

Kies jouw Dreambike of the Year

Glimmende nieuwe fietsen doen dromen en met de verkiezing van ‘Dreambike of the Year – Powered by Grinta!’ mag je zelf kiezen voor welke fiets jouw hart het snelst slaat. Maar liefst achttien droomfietsen dingen mee naar de titel die op Velofollies zal worden uitgereikt.

Shot: de nieuwste najaarskledij van Bioracer

Mag er nog een outfit bij voor deze herfst en winter? Onze modellen Simone en Stijn tonen in Shot, de recent uitgegeven modebijlage van Grinta!, de nieuwste kledij van Bioracer.