Deel dit artikel:

Shot: de nieuwste najaarskledij van Isadore

Ook Isadore heeft de nodige noviteiten in huis voor deze winter. Je vindt de nieuwste kledij van het merk in Shot, de modebijlage van Grinta!.

Bij Isadore vindt Lorenzo het Alternative Long Sleeve Light Jersey Castlerock (160,00 euro). Dit truitje met lange mouwen werd ontworpen door ex-prof Martin Velits in een zoektocht naar een prestatiegericht shirt met lange mouwen. De focus ligt dus op een shirt dat beschermt maar tegelijkertijd nog competitief is. Voor extra bescherming kan Lorenzo beroep doen op de bijpassende mouwloze Alternative Thermal Vest (120,00 euro). In combinatie met de Medio Winter Tights (240,00 euro) is Lorenzo uitgerust om te strijden tegen temperaturen die net boven het vriespunt liggen.

Simone draagt het Women’s Patchwork Long Sleeve Jersey (155,00 euro) met een snit die gericht is op de vrouwelijke anatomie en een uiterlijk met een kwinkslag naar Mondriaan. De stof werd behandeld met DWR-coating om het beter water- en vuilafstotend te maken. De Women’s Signature Thermal Tights (190,00 euro) zorgt ervoor dat de koude Simone niet kan deren.