Deel dit artikel:

Shot: de nieuwste najaarskledij van Castelli

Als het je bij de aanschaf van een nieuwe outfit aan inspiratie ontbreekt, dan biedt Shot, de nieuwste modebijlage van Grinta! uitkomst. Onze modellen Simone en Lorenzo poseren in het blad in de kleding van het Italiaanse Castelli.

De Alpha RoS 2 (300,00 euro) is Castelli’s ultieme winterjasje, ontworpen vanuit een ongenoegen tegenover alle nadelen die andere jasjes met zich meebrachten. RoS staat bij Castelli voor ‘Rain or Shine’, wat zo goed als betekent dat Lorenzo niet hoeft te vrezen voor wisselende weersomstandigheden. De tweelagige constructie laat de Alpha RoS 2 immers toe om de temperatuur perfect te reguleren. De Sorpasso RoS Bibtight (170,00 euro) is voorzien van de RoS- technologie en Castelli’s topzeem, de Progetto X2 Air. Met deze RoS-technologie presteert de Sorpasso goed in zowel droog als nat weer.

Simone valt op met haar gelimiteerde editie van de Perfetto RoS W met lange mouwen (230,00 euro). Dit jasje beschikt over enkele troeven om haar tijdens trainingstochten te beschermen tegen water. De getapete naden voorkomen insijpeling, en haar rug wordt beschermd door de verlengde achterzijde. De Meno Wind W Bibtight (130,00 euro) is opgebouwd uit AirFlex Thermo stof langs de voorzijde om maximale flexibiliteit te voorzien terwijl de koude wind volledig geblokkeerd wordt.