Deel dit artikel:

La Passione kiest ook in de winter voor stijl en comfort

Fietsen in de winter levert dankzij ijzige weilanden en mistige ochtenden vaak prachtige plaatjes op, maar om je te kleden tegen de wisselende omstandigheden heb je het juiste materiaal nodig. La Passione meldt trots dat zijn nieuwe kledij klaar is voor het avontuur, welk niveau het kwik ook haalt.

Prestige slaat op de meest kwalitatieve kledinglijn bij La Passione, voor veeleisende fietsers die stijl met prestatie willen combineren. De winterlijn bestaat onder meer uit het Prestige Winter Jacket (€ 170), een jas die de temperatuur mooi constant houdt en een klassieke look heeft, dankzij een compacte en elastische membraanstof. De talrijke reflectiestukken laten je veilig rijden wanneer het zicht beperkt is en dankzij de grote zakken kan je al je noodzakelijke spullen meenemen.

De Prestige Winter Tights (€ 160) zijn gemaakt van ThermoRoubaix met een speciale Endurance-afwerkingslaag die beschermt tegen regen en spatwater. De Prestige Thermal Jersey (€ 115) is dan weer gemaakt van een zeer elastisch fleecemateriaal, wat perfect is om het lichaam warm te houden en te beschermen. Daarmee heeft het de technische eigenschappen van een jas, maar de zachtheid en soepelheid van een warm shirt met lange mouwen. Doordat deze Jersey mooi aansluit, kan je er probleemloos nog een extra laag boven doen als het echt slecht weer wordt.

Wil je een meer comfortabele pasvorm, dan is er de Club Winter-lijn. De Club Winter Jacket (€ 140) is gefabriceerd uit een drielaags membraan aan de voorkant, terwijl de rug en onderarmen een thermische stretchstof met waterafstotende behandeling krijgen. De schouderpartij krijgt wat meer ruimte, waardoor deze pasvorm meer mensen zal passen. De Club Winter Tights (€ 130) zijn specifiek gemodelleerd naar de fietspositie, maar bieden voldoende ruimte voor een comfortabele passing, terwijl de Club Thermal Jersey (€ 90) uitstekende thermische eigenschappen moet combineren met diezelfde comfortabele pasvorm.

Voor vrouwen heeft La Passione de Grace Winter Jacket (€ 140) en Winter Tights (€ 140) ontworpen. De lange broek heeft een structuur uit verschillende panelen van de ThermoRoubaix Endurance-stof, die zacht rond de benen valt. Uiteraard hoort daar een specifiek gevormd en geperforeerd zeem bij. De jas heeft een specifieke snit om steun te bieden en zowel de borst- als buikstreek comfortabel te omsluiten. Stukken op de rug en onder de armen bestaan uit een thermische stof met een waterafstotende behandeling.