Actua

Cube geeft Litening C:68X échte bliksemschichten

Slechts 100 frames brengt Cube van zijn limited-edition Litening C:68X op de markt. Het carbon frame kreeg een geborstelde metaallak en als finishing touch gekleurde bliksemflitsen op de vork.

Shimano geeft GRX-wielen een carbonkuur

Shimano was de eerste van de grote drie die een volledige gravelgroepset ontwikkeld heeft en het wil die positie niet uit handen geven. Dat bewijst de nieuwe en lichte GRX-wielset met brede, carbon velgen.

Shot: de nieuwe zomerkleding van Calobra

Met de Calobra-kledingcollectie timmert de Nederlandse winkelformule Mantel flink aan de weg. In de modebijlage Shot stelt Grinta! de nieuwste outfits van het merk aan je voor. Naast zijn aanlokkelijke

Shot: de nieuwe zomerkleding van Alé

De zomer komt eraan, en dus mag een lichte kledingset voor de warmere temperaturen niet ontbreken. In de modebijlage Shot van Grinta! doe je volop inspiratie op. Je treft er

Maurten gaat terug naar de basis van de energiereep

Het Zweedse Maurten liet dankzij de Hydrogel-technologie atleten meer koolhydraten opnemen dan voor mogelijk werd gehouden. De Solid 225 en 225 C zijn twee nieuwe energierepen die opnieuw grenzen willen verleggen.

Classified komt met complete groepset

Classified, ontwikkelaar van de nieuwe gelijknamige schakeltechnologie, opende vandaag zijn nieuwe hoofdkwartier in Antwerpen. Maar er was nog meer nieuws: het werkt aan een nieuwe complete onderdelengroep.