Deel dit artikel:

Shot: de nieuwe zomerkleding van Calobra

Met de Calobra-kledingcollectie timmert de Nederlandse winkelformule Mantel flink aan de weg. In de modebijlage Shot stelt Grinta! de nieuwste outfits van het merk aan je voor.

Naast zijn aanlokkelijke prijzen is Calobra vooral gekend om designs die vrolijk en eigenzinnig zijn. Dit uit zich dan ook in een kleurrijke zomercollectie, zo zien we bij Lorenzo’s Luca shirt (59,95 euro) en het Leya damesshirt (59,95 euro) dat Amélie draagt. Al krijgt dat laatste shirt wel een overduidelijk vrouwelijke stempel dankzij de roze band op de mouw en de achterzakken. De zomerse shirts beschikken beiden over een lange ritssluiting die mooi werd weggewerkt om het design niet te verstoren. Met de naadloze stretch mouwen en de siliconen gripper om de lenden, zijn de Luca en Leya bovendien helemaal eigentijds.

De Umbra (dames) en Eclipse bibshorts, beiden 75 euro, hebben een anatomisch gevormde zeem die gemaakt is voor langere ritten. Dankzij de 45 mm lange gripper en mesh bretels bieden ze comfort en verluchting. Laat de zomer maar komen.