Actua

Tot zaterdag op TEST FEST Valkenburg

Zaterdag nog vrij in je agenda? Zin om een dag lang fietsen uit te proberen? Dat kan, ook late beslissers kunnen op zaterdag 14 oktober nog terecht in Valkenburg voor uren fiets- en testplezier.

Polar biedt meer mogelijkheden met Vantage V3

Wil je je progressie nauwkeurig monitoren? Dan biedt de nieuwe Vantage V3 wellicht uitkomst. Deze smartwatch van Polar voorziet in allerlei vooruitstrevende features, mede dankzij de Elixir-biosensor van Polar.

BH maakt e-racefiets extra aero

Probeer de nieuwe iAerolight maar eens te onderscheiden van de gewone Aerolight: niet simpel! BH heeft zijn nieuwste e-racefiets nog knapper gemaakt door zowat alle aero eigenschappen van zijn topmodel over te zetten op deze lichte elektrische variant.

Nieuw: Cycling Camp in Senegal

Staat Afrika al op je bucket list als fietsbestemming? Zin om tussen de baobabs en giraffen rond te fietsen op de rode gravelpistes? Dan lees je best verder, want een Cycling Camp in Senegal doet juist dat: fietsen op gravelwegen en de Afrikaanse cultuur opsnuiven.

Na Rotselaar heeft ook Eindhoven een Canyon Factory Service

Het Duitse Canyon heeft in Eindhoven een nieuwe servicelocatie geopend. Met deze Canyon Factory Service wil het direct-to-consumer merk de dienstverlening aan klanten een impuls geven. Je kunt er terecht voor onder meer service, reparaties en het ophalen van je nieuwe fiets.

BMC Teammachine R01 is uitgebalanceerd kroonjuweel

Wanneer het Zwitserse BMC je uitnodigt voor een vierdaagse in de marge van de Ronde van Lombardije, dan weet je dat het menens is. De Teammachine R01 is geen passant, het is het nieuwe topmodel dat het beste van andere BMC-modellen moet combineren. Een eerste impressie…

Alibi: de nieuwste fietsbril van KOO Eyewear

KOO Eyewear breidt haar assortiment uit met een sportbril voor op de fiets. Het gaat om de Alibi, een bril met een halfmontuur dat het zicht niet belemmert. Er zijn tevens nieuwe lensvarianten beschikbaar. Deze zijn ontwikkeld in samenwerking met Zeiss en geselecteerd door KOO Eyewear voor elk van de acht verschillende modellen.

Officine Mattio zet zijn SL op punt

De SL staat bij het Italiaanse Officine Mattio wel degelijk voor Super Leggera, want met zijn framegewicht van 660 gram is hij effectief superlicht, terwijl hij banden tot 40 mm kan huisvesten. Hij is in Italië ontworpen én gemaakt.

Charge 6 is Googles nieuwste model in FitBit-serie

Sport je graag met een sporthorloge? Kijk dan eens naar de FitBit Charge 6 van Google. Deze kleine accessoire heeft op het oog veel weg van de Charge 5, maar er zijn wel degelijk verschillen. Zo is de knop aan de zijkant weer terug en is de hartslagmeting erop vooruitgegaan.

ICC werft marketing- en salesmedewerker

Je professionele entree maken in de tweewielerbranche? International Cycle Connection (ICC) is op zoek naar versterking voor de marketing- en verkoopafdeling.