Deel dit artikel:

ICC werft marketing- en salesmedewerker

Je professionele entree maken in de tweewielerbranche? International Cycle Connection (ICC) is op zoek naar versterking voor de marketing- en verkoopafdeling.

ICC, gevestigd in het Nederlandse Terneuzen, is een jong en dynamisch bedrijf dat garant staat voor de distributie van bekende merken onder fietsretailers in de Benelux. In het merkportfolio zitten merken als Deda Elementi, Campagnolo (foto), Seasucker en Selle Italia. Ter versterking van de marketing- en verkoopafdeling werft ICC momenteel een nieuwe marketing- en sales-supportmedewerker.

In die rol ondersteun je de marketing- en verkoopactiviteiten van ICC. Je werkt samen met een team met als doel om de positionering van ICC en de afzonderlijke merken te optimaliseren. Je ontwikkelt daarbij marketingcampagnes en ondersteunt de inspanningen van verkopers. Welke concrete taken je te wachten staan, lees je op de vacaturepagina van ICC.

De ideale kandidaat

De ideale kandidaat heeft, naast een hbo-opleiding in de commerciële richting, aantoonbare ervaring met het beheer van sociale media-accounts en de uitvoering van campagnes op social media. Daarnaast kan hij of zij prima overweg met grafische software, zoals Photoshop, Premiere en InDesign. Andere vereisten: een goede schrijfvaardigheid, een hands-on mentaliteit, een hoge mate van zelfstandigheid, goede communicatieve en commerciële vaardigheden en sterk in samenwerking. Ervaring in sales of klantenservice wordt als een voordeel beschouwd. En uiteraard heeft de nieuwe ICC-collega passie voor de wielersport.

Wil je solliciteren, dan dien je dat vóór 20 oktober te doen. Dat kan per e-mail (francis@i-c-c.nl – ter attentie van Francis Pollet).