Deel dit artikel:

Long sleeves en meer nieuwe items in wintercollectie Protest Sportswear

De fietskledingcollectie van Protest Sportswear voor komende winter breidt uit met een aantal long sleeves voor mannen en vrouwen. Daarnaast biedt het merk nieuwe body’s en handschoenen.

De long sleeves kenmerken zich door hun stijlvolle en opvallende prints. Voor de dames is er een shirt in warm oranje/ rood (met sterrenprint) en een uitvoering in roze en helderblauw. Voor heren kiest Protest Sportswear voor donkergrijs, warmrood, groen en zwart.

De long sleeves zijn gemaakt van 2-way stretchmateriaal en hebben reflecterende details. Die verhogen de zichtbaarheid tijdens ritten in het donker. De shirts hebben een slimfit pasvorm en achterop zitten drie grotere zakken met elastieksluiting om de belangrijkste essentials mee te nemen. Daarnaast is er een klein achterzakje met ritssluiting voorzien, bijvoorbeeld om je sleutels in op te bergen.

Body’s en handschoenen

De body is gemaakt van soft ripstop en PFC-vrij materiaal. Deze is zowel windbestendig als licht van gewicht. De body bevat reflecterende details, waardoor je beter zichtbaar bent voor anderen tijdens ochtend- en avondritten. Voor mannen en vrouwen is er een apart model.

Tot slot bevat de nieuwe kledingcollectie van Protest Sportswear unisex. Deze zorgen voor grip, comfort, demping en bescherming.

Ga voor meer informatie naar de website van Protest Sportswear.