Actua

Born vernieuwt assortiment Xtra Bars

Born, fabrikant van onder meer sportvoeding, heeft twee vernieuwingen in het assortiment repen doorgevoerd. De Xtra Bar Banana is herontwikkeld. Daarnaast heeft het Nederlandse merk de nieuwe Xtra Bar Orange aan de range toegevoegd.

Shot: de winterkleding van Alé

Ook de ontwerpers van Alé hebben de afgelopen tijd niet stilgezeten. De Italianen hebben een uitgebreide collectie voor deze winter. In de modebijlage Shot stellen we de nieuwste outfits van Alé voor.

Nieuwe uitdaging van formaat: Flandrien Challenge

Fervent gebruiker van Strava? Toerisme Oost-Vlaanderen, Westtoer en Toerisme Vlaanderen dagen je uit om in 72 uur tijd de 59 Strava-segmenten over de Vlaamse hellingen en kasseien te rijden. De naam is toepasselijk: Flandrien Challenge.

Weektip: vijf tips tegen koude vingers

Het is een probleem waar veel buitenfietsers in de herfst en winter mee kampen: koude vingers. In deze weektip geven we een aantal adviezen mee die je helpen de vingers warmer te houden. Zonder dat ze het sturen, remmen en schakelen ernstig bemoeilijken.

Look vernieuwt zijn gravelbikes voor 2021

In het voorjaar van 2019 liet Look zijn eerste gravelbike en e-gravelbike los op grindminnende fietsers. Die 765 GRAVEL RS en E-765 GRAVEL van toen krijgen nu een update voor 2021.

PlugPlug Hageland vindt alternatief na afgelasting

Eigenlijk zou de ‘echte’ PlugPlug Hageland komend weekend plaatsvinden. Het coronavirus bleek echter een te grote horde. De organisatie heeft nu een geschikt alternatief gevonden: ze biedt de gravelroutes (65 en 108 kilometer) digitaal aan.

Shot: de najaarskleding van Specialized

Train je dit najaar en deze winter gewoon door? Dan is goede kleding onmisbaar. Die beschermt je tegen de elementen. In de modebijlage Shot stelt Grinta! de nieuwste kleding van topmerken voor, waaronder die van Specialized.

BH Bikes lanceert de BH Core Carbon

Een nieuwigheid van BH Bikes op elektrisch gebied: het merk komt op de markt met de BH Core Carbon. Deze elektrische racefiets voorziet in geïntegreerde onderdelen en een actieradius tot 220 kilometer.

Canyon steekt Speedmax in een nieuw jasje

Triatleten: spits oren en ogen! Na vijf jaar vonden de Duitsers bij Canyon de tijd rijp om hun gelauwerde Speedmax even onder handen te nemen. De velgremmen maken plaats voor schijfremmen, opbergruimte werd nog beter geïntegreerd in het frame en de opties om de fiets precies op jouw lichaam af te stellen zijn een stuk uitgebreid. Maak kennis met de derde generatie Speedmax!

Shot: de winterkleding van Calobra

De Nederlandse winkelketen Mantel brengt haar wielerkleding al een paar jaar uit onder de naam Calobra, vernoemd naar de bekende klim op wielereiland Mallorca. De nieuwste winterproducten stellen we voor in de modebijlage Shot.