Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Eurosport nutrition lanceert Recovery Shake voor snel herstel 

Eurosport nutrition helpt sportievelingen een handje bij het bevorderen van hun spierherstel. Het nog jonge merk, met Fabian Cancellara als ambassadeur, breidt zijn gamma namelijk uit met een Recovery Shake.

De Recovery Shake heeft een 5:1-formule (de verhouding tussen koolhydraten en eiwitten) en is specifiek ontwikkeld voor duursporters. Gemengd met bijvoorbeeld water of melk voorziet deze herstelbevorderende shake het lichaam direct na een intensieve inspanning van essentiële voedingsstoffen. Het gaat hierbij om een mix van koolhydraten, mineralen en eiwitten waarvan wetenschappelijk én in de praktijk is aangetoond dat deze het herstel maximaliseert. Alle ingrediënten hebben een natuurlijke basis.

Peptopro

Bij Eurosport nutrition hebben ze ervoor gekozen om de nieuwe Recovery Shake te voorzien van Peptopro. Bij Peptopro gaat het om een mix van wetenschappelijk ontwikkelde peptiden, oftewel kleine eiwitdeeltjes. Ze bevatten alle twintig aminozuren die nodig zijn voor herstel en de synthese van spiercellen. Doordat de deeltjes zo klein zijn, absorbeert het lichaam ze snel en bieden ze een effectieve werking. Het lichaam is zo nog sneller klaar voor de volgende training of wedstrijd.

De Recovery Shake is er op dit moment in de smaak Strawberry. Deze eerste smaakvariant is gekozen op voorspraak van diverse (oud-)topsporters uit verschillende sportdisciplines die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling. De consumentenadviesprijs bedraagt 16,99 euro.

Multi Packs

De sportvoedingsfabrikant, verbonden aan de gelijknamige sportzender, heeft nog meer vernieuwingen gepresenteerd. De gels en repen die het merk eerder heeft gelanceerd, zijn er nu ook in handige kennismakingspakketten met een mix van smaakvarianten. In de zogeheten Multi Packs Gels zitten acht gels: twee maal twee magnesiumgels (Peach en Strawberry) en twee stuks van elke cafeïne-uitvoering (Cola en Raspberry). Deze nieuwe introductieset heeft een adviesprijs van 12,99 euro. In de Multi Pack Bars zitten vier maal twee repen: twee van elke energiereep (in Cherry en Apple) en twee van elke havermoutreep (in Banana en Apple & Cinnamon). Deze mixverpakking heeft een adviesprijs van 14,99 euro.

Betere sportzaak

De producten van Eurosport nutrition zijn verkrijgbaar bij de betere fiets- en sportzaken in België en Nederland. Daarnaast zijn er online aanbieders, waaronder Bikester.be, Betersport en FuturumShop.