Actua

Vuelta naar Canarische Eilanden en Marokko?

De organisatie van de Giro d’Italia flirtte in het verleden al eens met Japan als gastheer van de Grande Partenza. Nu is het ook de Vuelta die verder kijkt dan het Spaanse vasteland. Vuelta-baas Javier Guillen wil in 2020 met de Ronde van Spanje naar de Canarische Eilanden en peinst tevens over een aankomst in Ceuta en Melilla, twee Spaanse enclaves op Marokkaans grondgebied.

Sagan wil Boonen nog één keer verslaan

Dacht u dat Parijs-Roubaix de allerlaatste keer was dat Tom Boonen zijn koerskloffie aantrok? Dan heeft u het bij het verkeerde eind. Aankomend weekend is Belgisch grootste coureur van de afgelopen jaren nog één keer op de racefiets te bewonderen. Zaterdag neemt hij aan het Molse Zilvermeer afscheid van zijn supporters in ‘Tom Says Thanks’.

Wanneer lijden genieten wordt

Geen sportactiviteit die leed en genot zo machtig weet te verbinden als het wielertoerisme. En fietsen en toerisme vormden net dat volmaakte huwelijk tijdens Grinta!’s Dolomietenweek. We nemen je in vogelvlucht mee door het rittenschema…

FOTOSPECIAL: Dit zijn de winnaars van onze Rondefotograafwedstrijd (categorie triomf)

Tijdens de Ronde van Vlaanderen staan honderduizenden mensen langs het parcours. Een groot deel van het publiek is gewapend met camera en smartphone. Mensen willen hun helden zo goed mogelijk op de gevoelige plaat vastleggen. De meeste van deze beelden belanden onmiddellijk erna in de vergetelheid. Zonde, toch? Daarom organiseerde het Centrum Ronde van Vlaanderen een fotowedstrijd, ondersteund door Grinta!. Van iedere categorie werd een top drie bepaald. Bekijk hier de winnaars in de categorie triomf.

FOTOSPECIAL: Dit zijn de winnaars van onze Rondefotograafwedstrijd (categorie tragedie)

Tijdens de Ronde van Vlaanderen staan honderduizenden mensen langs het parcours. Een groot deel van het publiek is gewapend met camera en smartphone. Mensen willen hun helden zo goed mogelijk op de gevoelige plaat vastleggen. De meeste van deze beelden belanden onmiddellijk erna in de vergetelheid. Zonde, toch? Daarom organiseerde het Centrum Ronde van Vlaanderen een fotowedstrijd, ondersteund door Grinta!. Van iedere categorie werd een top drie bepaald. In de categorie tragedie werden echter maar 2 foto’s verkozen.

FOTOSPECIAL: Dit zijn de winnaars van onze Rondefotograafwedstrijd (categorie start en finish)

Tijdens de Ronde van Vlaanderen staan honderduizenden mensen langs het parcours. Een groot deel van het publiek is gewapend met camera en smartphone. Mensen willen hun helden zo goed mogelijk op de gevoelige plaat vastleggen. De meeste van deze beelden belanden onmiddellijk erna in de vergetelheid. Zonde, toch? Daarom organiseerde het Centrum Ronde van Vlaanderen een fotowedstrijd, ondersteund door Grinta!. Van iedere categorie werd een top drie bepaald. Bekijk hier de winnaars in de categorie start en finish.