Actua

Nieuwe kleuren voor Pinarello’s Dogma F12

Pinarello heeft haar topfiets, de Dogma F12, terug naar de lakstraat gestuurd. Voor komend voorjaar zijn er drie nieuwe kleurstellingen bijgekomen: blue steel, sideral grey en venice blue.

Weektip: vergeet de core stability niet

Als fietser denk je bij trainen in de winter waarschijnlijk aan de opbouw van het duurvermogen. Op een stevige basis bouw je immers het seizoen. Heel belangrijk is dat je ook een goede rompstabiliteit creëert.

Nederlandse olympiërs op oranje e-bikes in Tokio

Volgens inmiddels goede traditie ondersteunt Gazelle de Nederlandse afvaardiging voor de Olympische Spelen met oranje fietsen. Ditmaal mogen de atleten op pad met customized e-bikes, zo bleek bij de overhandiging.

Grinta! store van deze week: Van Eyck Sport uit Sint-Pauwels

Van Eyck Sport Sint-Pauwels is een gevestigde waarde in het Waasland. De bekende fietsenzaak met hoofdzetel in Aalst heeft er sinds 2014 een prachtige winkel met een ruim aanbod aan fietsen en fietsaccessoires. De storemanager en collega’s staan er steeds voor de klanten klaar.

Grinta! store van deze week: Peloton Bike Store

Bij Peloton Bike Store in Kampenhout beseft men dat je niet zomaar een fiets koopt… Je wilt niets minder dan de perfecte fiets! Daarom wordt bij Peloton Bike Store elke klant opgemeten alvorens hij of zij een fiets koopt en bijgestaan met de juiste dienstverlening, service en advies.

Weektip: blijf ook bij trainingen in de kou goed drinken

De temperaturen blijven ook deze week vrij laag. Dat brengt ons bij deze weektip over drank en voeding: blijf ook bij kou goed drinken. Hij klinkt misschien als een open deur, maar is voor veel fietsers toch een valkuil.

Voor 30.000 dollar met Armstrong op fietsreis naar Mallorca

Heb je ergens een goedgevulde spaarvarken staan en weet je nog niet waarvoor je dat stuk gaat slaan? Denk dan eens aan een toer met Lance Armstrong op Mallorca. Kosten van een ticket: een slordige 30.000 dollar (ruim 33.000 euro).